Nyheter den 3 februari 2020

Att somna framför TV:n är inte längre något problem

LINAK® lanserar en helt ny "Sleep Timer" funktion med handkontrollen HC40. Båda de avancerade versionerna av HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™ har den här nya funktionen som standard, vilket ger extra bekvämlighet för användare och extra profileringsalternativ för sängvarumärket – Leverantör av god sömn!

De flesta av oss minns när man somnade i sängen till TV:n eller medan man läste en bok. Plötsligt vaknar man mitt i natten, fortfarande sittande, men nu med en öm nacke eller rygg eller ben som har domnat av att man har suttit i flera timmar i knepig position.

Vi är absolut inte ensamma. Innan den nya LINAK® handkontrollen HC40 utvecklades gjorde vi en omfattande undersökning bland folk som använder ställbara komfortsängar och många av svaren nämnde just att detta vanliga scenario – att somna framför TV:n.

Anpassa efter verkliga livet
Naturligtvis är det inte meningen att ställbara komfortsängar ska leda till obehag för deras ägare. Så för att bemöta detta föreslog vi en lösning. Det är en sleep timer som påminner om den som används i TV-apparater. På samma sätt som man kan ställa in TV-apparaten att stängas av efter ett inställt antal minuter kan du ställa in sängen att ställa in "sovposition" efter ett visst antal minuter. Det är det vi kallar för "Sleep Timer"*.

Funktionen är mycket enkel och har stor betydelse för användare av elektriska ställbara sängar överallt – "vad händer om jag somnar medan jag sitter upp?"

Att somna framför TV:n är inte längre något problem
 

Koppla samman ditt varumärke med god sömn
Att behålla eller öka användarnas uppfattning om ett bekvämlighetsmärke förstärks av LINAK® HC40 handkontrollerna – HC40 FRAME™ och HC40 TWIST. De avancerade versionerna av de båda handkontrollerna har "Sleep Timer" som standard och ger helt säkert extra värde till dina kunders exklusiva sängserier.

Användarna är utan tvekan villiga att betala för förbättrad sovkvalitet och bekvämlighetsfaktorn är ett ledande säljargument. Du kommer att kunna erbjuda ännu en funktion som värderas högt av användarna. Vi vet, för vi frågade användarna!

Bli ett varumärke som förknippas med bekvämlighet och hjälp människor att få bättre sömnkvalitet genom att förbättra deras liv optimalt!

Både HC40 TWIST™ Advanced & HC40 FRAME™ Advanced inkluderar sleep timer funktionenBåde HC40 TWIST™ Advanced & HC40 FRAME™ Advanced kan inkludera sleep timer funktionen.
 

*Sleep timer kräver att automatisk drivning har aktiverats. 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.