Kontakta oss här
Nyheter den 6 januari 2020

Njut av en komfortsäng med tyst larmfunktion

Med LINAK® handkontroll HC40 får du inte bara noggrant testad användbarhet och vacker design. I de avancerade versionerna av HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™ kan användarna välja en mjuk massage som alternativ till den högljudda väckarklockan på morgonen.

Vi känner alla igen den här situationen. Väckarklockan ringer tidigt och du är inte tillräckligt snabb på att trycka på snooze innan din partner också vaknar. Han blir lite irriterad eftersom han inte behöver stiga upp förrän om en timme. En dag som börjar dåligt.

Men det här är en situation som är lätt att förhindra. Med LINAK® handkontroll HC40 Advanced  kan du erbjuda dina kunder ett ”tyst larm”*.

Det är faktiskt ganska enkelt. När larmet löser ut är det enda ljudet som hörs ett svagt surr från massagemotorerna som försiktigt knådar kundens rygg tills han eller hon har vaknat.

Undvik att väcka din partner med ett högljutt larm – använd i stället det tysta larmet i HC40 handkontroll för ställbara sängarUndvik att väcka din partner med ett högljutt larm – använd i stället det tysta larmet i HC40 Advanced.
 

Läs hela storyn om hur det här fungerar, hur väl det stämmer in i offlining trenden, och hur du kan marknadsföra ditt varumärke som fredsbevarande i det privata hemmet.

*Funktionen tyst larm finns endast för avancerade system med massagemotorer.

Tyst larm använder massagemotorerna i stället för ett ljudlarm för att väcka användaren.
 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta