Kontakta oss här
Nyheter den 11 juli 2019

Få grepp om tekniken bakom spindlar och växlar i ställdon

Spindeln – en till synes enkel komponent. Det är faktiskt själva ryggraden i ett elektriskt linjärt ställdon. Samma sak gäller för ställdonsväxlar. På LINAK® Actuator Academy™ får du lära dig mer om både spindlar och växlar till industriställdon och hur dessa har direkt inverkan på ställdonets effektivitet, prestanda och livslängd.

Spindlar och växlar är två viktiga komponenter som du behöver ha kunskap om för att fullt ut förstå ett modernt elektriskt ställdon. Vi har tagit fram en serie filmer som ger dig grunderna om de olika komponenterna i ställdonet och du får lära dig mer om vad som krävs för att få ett bra industriställdon. Kom in och utforska. I filmerna här nedan berättar vår expert Hunter om tekniken bakom spindlar och växlar.

Spindlar – ställdonets ryggrad
I den här filmen får du lära dig mer om spindelkvalitet, spindelstigning, självlåsningsfunktion och ställdonseffektivitet.

Växlar – optimal prestanda
Vill du veta mer om funktioner och hållbarhet för olika typer av växlar till ett linjärt industriställdon? Titta på filmen för att lära dig mer.

Ny kunskap om elektriska ställdon
Den nyligen startade Actuator Academy™ erbjuder omfattande utbildning om elektrisk linjär ställdonsteknik.

Logga för LINAK Actuator Academy

”Om du är nyfiken på teknik och vill utöka dina kunskaper om elektriska rörelselösningar är det hit du ska vända dig”, säger Morten Junker, direktör för LINAK® TECHLINE®.

Välkommen till LINAK Actuator Academy för industriställdon. Besök för att se fler filmer.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta