Kontakta oss här
Nyheter den 27 mars 2019

Anpassningsbara ställdonslösningar – en nyckelfaktor för framtidens tandläkarstolar

Genom att erbjuda mycket anpassningsbara ställdonslösningar med jämna och snabba rörelser, samt inställbart positionsminne kan tandläkarna bli effektivare och erbjuda patienterna bra komfort.

Anpassningsbarhet – en nyckelfaktor för framtidens tandläkarstolar

Eftersom inte två patienter i tandläkarstolen är lika, måste behandlingen anpassas och vara unik för varje patient. Flera saker hjälper tandläkaren att ge den bästa möjliga individuella servicen åt varje patient – en av dem är tandläkarstolen. Att säkerställa jämna rörelser i bekväma mönster, och att positionera patienten optimalt på ett snabbt och effektivt sätt, kräver den senaste ställdonstekniken.

Partner med erfarna rörelseexperter
Experter inom tandvård och modern klinikutrustning förlitar sig på många informationskällor och leverantörer av innovativ teknik. LINAK har varit med från allra första början när det gäller avancerade rörelser med elektriska ställdon. Och det är anledningen till att vi fortfarande är marknadsledare. 

Genom outtröttlig forskning, utveckling och konstant teknisk innovation har vi utvecklat lösningar baserat på information från experter inom tandvården. Det är därför vi ofta samarbetar med våra partners för att ändra status quo. Sammanfattningsvis vill vi dela med oss av våra kunskaper och ge tillbaka spjutspetsteknologi. Vi tror att det är så man skapar framgångar.

Kvalitet genom innovation och enastående tillverkning
Som pionjär inom elektrisk ställdonsteknik är vi vana vid att utveckla tillverkningsprocesser och maskiner som klarar våra höga kvalitetsstandarder. Med hjälp av kunniga och välbeprövade leverantörer fortsätter LINAK att utöka tillverkningskapaciteten på sina anläggningar världen över. Det innebär att oberoende av var du har din produktion kan du lita på konsekvent hög kvalitet hos noggrant testade produkter. 

Genom att fullständigt uppfylla aktuella normer och standarder kommer LINAK ställdonslösningar även att hjälpa er att uppfylla säkerhetskraven på er marknad. 

Fördelar med olika produktutbud och högt kundfokus
Genom sin fysiska närvaro i 35 länder över hela världen strävar LINAK efter att vara tillgänglig för alla kunder. Oberoende av var du träffar LINAK kan du förvänta dig vårt dedikerade engagemang. Med vår omfattande erfarenhet av elektriska rörelser, lokal marknadskännedom och omfattande produktutbud kommer du att kunna skapa unika och flexibla tandläkarstolar som kommer att hålla dig i framkant på marknaden. 

Om du vill veta mer om våra produkter, lösningar och tjänster, eller bara vill dra nytta av kunskaperna hos LINAK är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta