Kontakta oss här
Nyheter den 11 april 2018

Maximera drifttiden för ventiler i avloppsreningsverk

Ställdon från LINAK är enkla att montera och enkla att integrera. De är pålitliga och kräver inget underhåll. Att använda elektriska, linjära ställdon från LINAK kan komma att helt och hållet förändra driften av ventiler i vatten- och reningsverk.

Maximera drifttiden för ventiler i avloppsreningsverk

Tre enkla steg! Det är allt som behövs för att montera ett ställdonssystem från LINAK på en skjutventil, en sluss-/dammlucka eller en knivventil. LINAK erbjuder en mycket pålitlig ställdonslösning som lämpar sig bra för automatiseringen av ventiler på vattenreningsverk. 

Elektriska ställdon från LINAK bygger på många års erfarenhet. De är designade för tuffa utomhusmiljöer och ställdonssystemen är så enkla att installera att det kan göras av personal på plats. På så sätt kan man spara både tid och resurser från början.

Montera i tre enkla steg
LINAK ställdon för avloppsreningsverk har ett specialdesignat fäste för enkel montering. Först monteras ställdonet i fästet som sedan monteras på ventilen. Fästet är konstruerat för ISO universalflänsar F07 och F10, som ofta används i industrin. Anslut sedan styrenheten WCU till ställdonet och anslut styrenheten till strömförsörjningen och SCADA. Slutligen ska öppnings-/stängningspositionerna ställas in på ventilen. Plug & Play™!

En servicevänlig ventillösning
Den enkla gör-det-själv-monteringen och -installationen gör även automatiseringen av manuella ventiler samt bytet av befintliga ställdon snabbt och problemfritt. Man behöver inte anlita externa servicetekniker. Personalen på plats kan helt enkelt sköta detta. Dessutom har LINAK ställdon testats noga och tillverkats för hårda miljöer och de är underhållsfria som standard. Kort sagt är ställdonssystemet från LINAK en väldigt servicevänlig lösning för automatiseringen av ventiler.

Överväg att investera i ny teknologi för att optimera avkastningen
LINAK garanterar enkel förnyelse och ersättning av åldrande ventilautomatiseringslösningar för vattenreningsverk, med ett lätthanterligt och servicevänligt system. Anskaffningsvärdet och energiförbrukningen är också betydligt lägre jämfört med de traditionella lösningar som finns på marknaden.

 
LINAK WCU Basic Justering play-icon

LINAK WCU: Justering

LINAK WCU Montering av kablar play-icon

LINAK WCU: Montering av kablar

LINAK WCU Felsökning play-icon

LINAK WCU: Felsökning

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta