Kontakta oss här
Teknik & trend

Kundanpassa – gör så att användaren ser ert varumärke.

Behovet att sticka ut, vara unik och kännas igen är större än någonsin tidigare. Hos LINAK® är det ingen nyhet att kundanpassa produkter och lösningar. Med till exempel handkontroll HC40 kan tillverkare av komfortmöbler ta stora steg framåt och bokstavligen placera sitt varumärke eller sin logotyp i handen på kunden.

Kundanpassa HC40 så att det visar det varumärke ni önskar

LINAK både vet och förstår varför sängtillverkare anser att det är viktigt att kunna erbjuda sina kunder något som verkligen återspeglar deras varumärke. Därför har vi gjort det enkelt att skapa varumärkestydlighet gentemot slutanvändaren. 

Även om LINAK® handkontroll HC40 redan är unik så har vi tagit fram en rad olika anpassningsmöjligheter som gör att ni kan kundanpassa er version och lägga in den varumärkesdesign ni önskar. Även om slutanvändaren sällan kryper in under sängen för att kontrollera det högkvalitativa systemet från LINAK, så vet vi att man ser handkontrollen! Det är därför som vi vill att de ska se ert önskade varumärke här!  

I den dagliga användningen kommer man att förknippa komforten med det varumärke som ni väljer att visa upp! 

Placera ert varumärke där människor kan se det 
Precis som för de flesta andra handkontroller från LINAK kan HC40 förses med ert företagsmärke – logotyp eller namn – endera på batterilocket eller på skärmen – eller båda. Även baksidan på batterilocket kan anpassas med olika färg för att matcha ert företags visuella identitet. Man kan även lägga till ett unikt mönster – ränder eller punkter – förknippat med varumärket. Varumärket visas först! 

Sammanfattningsvis kan du: 

  • Lägg in logotyp och/eller varumärke
  • Ändra färg och mönster på batterilocket och på baksidan 

Inkludera egen skärmtext
HC40-serien är en av de första serierna av LINAK® handkontroller med färgskärm och versionen Advanced av HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™ erbjuder flera nya alternativ för kundanpassning. Det handlar inte längre enbart om det direkt synliga på utsidan – det gäller även programvaran som kan hjälpa er att lyfta fram varumärket. Via skärmen på HC40 kan ni faktiskt visa upp önskad logotyp i klara tydliga färger och på så sätt skapa direkt varumärkessynlighet när slutkunden börjar använda handkontrollen.

Ge användaren personliga meddelanden
En annan möjlighet med Advanced-versionen av HC40 är att skapa meddelandetexter och avgöra hur ofta dessa ska visas för användaren. Varför inte hälsas med ”God morgon Justin” eller ”Ha en bra dag Julie!” på handkontrollens skärm. Detta är exempel på vanliga meddelandetexter följt av ett namn. Tänk dig att ändra dessa till ert företags slagord eller till en slogan förknippad med ett sängmärke. Detta är direkt varumärkessynlighet för användaren och en verkligt unik och personlig upplevelse för användaren.


 

HC40

Wow-faktor ute i butiken!
Tänk vilken wow-faktor det är när återförsäljaren presenterar HC40 för konsumenten. Man tar upp handkontrollen och läser texten: Ha en bra dag Justin! Detta ger konsumenten en känsla av en symmetrisk produkt där man tänkt på varje liten detalj.

Innan mötet kan säljaren återställa HC40 till fabriksinställningen och mata in konsumentens namn. Vi har gjort det enkelt att hitta fabriksåterställning. Säljaren behöver bara utföra några få klick för att göra återställningen och få handkontrollen redo för nästa kund.

Om du vill veta mer om HC40, gå in på vår webbsida ”HC40 – Designed with you in mind” eller kontakta ditt lokala LINAK® kontor.

LINAK handkontroll HC40 FRAME för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 FRAME™ för ställbara komfortsängar

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar

HC40 Advanced Så här använder/navigerar man play-icon

HC40 Advanced: Hur man använder enheten

Hur man byter batterier i HC40 play-icon

Så här byter man batterier i handkontroll LINAK HC40 FRAME™

HC40 fabriksåterställning play-icon

HC40 Advanced: Så här återställer du handkontrollen till fabriksinställningar

Så här kommer du igång med HC40 play-icon

HC40 Advanced Så här kommer du igång

Så här sparar du favoritpositioner med HC40 play-icon

Så här sparar du favoritpositioner med HC40

Så här sparar du genvägar i din HC40 display play-icon

HC40 Advanced Så här sparar du genvägar

Filer

HC40 FRAME™

Detta är en ny generation av handkontroller för justerbara komfortsängar – designad för dig. Metallramen på HC40 FRAME™ skiljer den från versionen HC40 TWIST™.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta