Kontakta oss här
Teknik & trend

Fördelar med en app för justerbara fåtöljer

Använd appen My Recliner för justering fåtöljen och få tillgång till fler funktioner med ett användarvänligt gränssnitt.

My Recliner App med öppna premiumfunktioner

Vår app för fåtöljer har många fördelar, från favoritpositioner till att ställa in betalning i appen för vissa funktioner, såväl som batteristatus och varningar. För att inte tala om den enkla anpassningen till ditt varumärke.

 

Ett brett användargränssnitt med många alternativ

Vi ser stora möjligheter i att använda en app som en praktiska fickhandkontrollen. För de flesta av oss är smarttelefonen blivit en självklar del i våra liv. Många av oss har den med nästan överallt. Det är också anledningen till att en app har blivit en  mycket praktiskt sätt att ställa in komfortmöbler.

Det säger sig själt att en handkontroll till en fåtölj måste vara enkel och smidig att använda. Men vi upptäckte också att kunderna kräver enkelhet samtidigt som de efterfrågar många praktiska funktioner. Denna dualitet innebär att det större användargränssnittet i en app kan slå två flugor i en smäll – nämligen enkelhet och användbarhet. I vår app presenterar vi flera funktioner samtidigt som vi upprätthåller en enkel och hanterbar kontrollenhet.

 

Introducerar premiumfunktioner

Det är helt enkelt vettigt att se till att både kunden och tillverkaren drar nytta av möjligheterna att justera fåtöljen. I LINAK® My Recliner™ appen introducerar vi avancerade funktioner som batteristatus. Det går också möjligt att spaea och namnge dina egna favoritpositioner. På en handkontroll eller kontrollpanel skulle dessa funktioner innebära extra knappar, men i en app kan de enkelt integreras.

Hur kan en app justera möbler?

För koppla appen till system använder vi Bluetooth® integrering för att skapa en trådlös anslutning från ställdonen till både handkontroll och appen.

 

En app ger med andra ord en bra överblick över funktioner på en plattform som du förmodligen redan har med dig överallt – nämligen din mobiltelefon. Det är bekvämt, smart och helt enkelt praktiskt.

 

Vad erbjuder en appen som inte finns i en vanlig handkontroll?

 
 

Funktioner

Vanlig styrenhet

App


Upp/ner för rygg och benstöd

X

X


Stöder favoritpositioner

X


Synlig batteristatus

X


Generera intäkter med extrabetalning

X


Hemknapp (valfritt)

X

X


Möjlighet till anpassning

X

X


 

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Video: My Recliner App ställer in en elektrisk justerbar fåtöljt med LINAK ställdonssystem. play-icon

Lägg till LINAK My Recliner App till din justerbara fåtölj

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Ställdonssystem till vilstolar

Utforska våra tillförlitliga ställdonssystem med trådlös styrenhet för justerbara vilstolar. Vi har genomfört undersökningar för att säkerställa att systemet beaktar hela värdekedjan.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta