System

Advanced ställdonssystem till komfortsängar

Advanced ställdonssystem används till sängsystem som inte bara ska ha justering av rygg- och bendel och övriga funktioner i ett standardsystem, utan också ytterligare funktioner som favoritpositioner, massage och extra justering.

Advanced ställdonssystem – dubbelmotor eller singelställdon – är avsedda för sängkonstruktioner där man vill ha extra ställdon eller tillbehör. Utöver den låga ljudnivån och de små inbyggnadsmåtten, som ger maximalt fritt utrymme under sängen, så finns ställdonssystemen även med ytterligare inbyggda funktioner, som exempelvis minne för att skapa favoritpositioner, inbyggd belysning under sängen, samt möjligheten att lägga till extra justeringsalternativ eller massagemotorer.

Systemen är konstruerade för enkel inbyggnad – ofta i komfortsängar – utan att påverka designen.

Systemvarianter för olika lösningar
Med Advanced versioner både av den innovativa LINAK TWINDRIVE® dubbelmotorn, samt den kompakta och kraftfulla LA18 IC Advanced singelställdonset kan du skapa många olika systemvarianter. Vilken som bäst passar din applikation beror på sängens design.

TD4 Advanced är perfekt för sängar med ribbotten med behov av justerbar rygg- och bendel.

TD5 Advanced är perfekt för sängar med resårbotten och en lyftkapacitet på upp till 7 000 N, och med behov av justerbar rygg- och bendel.

LA18 IC Advanced singelställdonset passar till många olika sängar som är speciellt konstruerade för singelställdon, eftersom varje LA18 IC klarar att trycka upp till 6 000 N. IC-tekniken innebär att det bara behöver monteras ett fåtal kablar och delar, jämfört med andra singelställdonsystem. Stödjer justerbart ryggstöd och bendel, samt möjligheten att lägga till fler justeringsalternativ som t.ex. fot- eller nackjustering. Du kan också spara favoritpositioner och lägga till massagefunktion.

 
Bakom kulisserna: LINAK produktion av dubbelmotorer i Slovakien play-icon

Bakom kulisserna: LINAK® produktion av dubbelmotorer i Slovakien

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 TWIST™ för ställbara komfortsängar

LINAK handkontroll HC40 FRAME för ställbara komfortsängar play-icon

LINAK handkontroll HC40 FRAME™ för ställbara komfortsängar

Filer

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Bed Control App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

HC40 FRAME™

Detta är en ny generation av handkontroller för justerbara komfortsängar – designad för dig. Metallramen på HC40 FRAME™ skiljer den från versionen HC40 TWIST™.

HC40 TWIST™

Detta är en ny generation av handkontroller för ställbara komfortsängar – designad för dig. Med den unika vridna formen skiljer sig HC40 TWIST™ från versionen HC40 FRAME™

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.