Kontakta oss här
Nyheter den 2 november 2020

Desk Control™ App finns nu till din Windowsdator

Många användare över hela världen använder sig redan av den omfattande statistiken och personanpassningsalternativen som finns tillgängliga med iOS- och Android-baserade LINAK Desk Control App för höj- och sänkbara kontorsbord. Nu finns den populära appen även i en version för datorer med Windows 10.

Hämta fullversionen av Desk Control™ App till din Windows-dator

Digitala lösningar har blivit en del av vardagen överallt. För kontorsarbetare har höjdinställningen av kontorsbord utvecklats snabbt under de senaste åren. Från enkla rörelser upp och ner har nu styrningen av kontorsborden blivit en integrerad del av vårt dagliga arbete, och påminner oss när vi ska byta position – sittande till stående – eller skicka meddelanden som berättar hur många kalorier vi har förbränt eller hur lång tid vi har stått idag.

Framtill nu har allt varit förbehållet för dem som använder smartphone eller surfplatta som antingen har iOS eller Android som operativsystem. Men idag utökar vi användargruppen!

Hämta fullversionen av Desk Control™ App till din Windows-dator
 

Desk Control™ App på Windows datorer

Alla som använder kontorsbord som är utrustade med någon av LINAK® bordspaneler, DPG1M, DPG1B eller DPG1C kommer att bli bortskämda. Med utgivningen av en Windows 10-version av Desk Control™ App kan du nu även erbjuda hela upplevelsen till PC-användare. Vänliga påminnelser, personliga inställningar och omfattande statistik – den har allt.

LINAK DPG familj

Hjälp till att förbättra kontorsarbetares hälsa

Genom att ladda ner Desk Control-appen kommer användare av dina kontorsbord ett steg närmare att förändra det utdragna och ohälsosamma sitt-beteende som de flesta av oss har på kontoret. Vänliga påminnelser kommer att uppmana dem att byta position tillräckligt ofta och detaljerad statistik visar direkt status och dagliga prestationer – allt för att hjälpa användarna att skapa en hälsosam rutin under arbetsdagen.

För de mest entusiastiska användarna erbjuder appen ett urval mellan tre sitta-stå-utmaningar och låter den enskilde användaren följa sina framgångar på datorskärmen.

Ta reda på mer om LINAK® Desk Control™ App, utforska digitala lösningar för att förbättra kontorsarbetsplatserna på din Tech- och trend-sida eller kontakta ditt lokala LINAK kontor.

 

Ladda ner appen i butikerna:

Ladda ner Desk Control App för Windows 10
Microsoft nerladdningsikon

Ladda ner Desk Control App för iOS
Apple Store

Ladda ner Desk Control App för Android.
Google Play
 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.