Nyheter den 23 juni 2020

Välj rätt styrenhet till din sjukvårdsapplikation

Behöver du en CA40, CO61 eller en CO71? Den nya Control Box Selector hjälper utvecklare och designers av ställbara sjukvårdsapplikationer att slippa problem och enkelt hitta rätt styrenhet till deras nästa system.

De flesta av LINAK® styrenheter har samma form men innehåller en mängd funktioner och tillval som gör var och en av dem unik. Vissa har OpenBus™ kommunikation, vissa har fyra kanaler, vissa har stöd för Bluetooth® trådlös teknik – listan kan göras lång.

För att underlätta processen att ta reda på vilken som är optimal för den aktuella applikationen har vi tagit fram ett enkelt interaktivt väljardiagram där du, dina designers eller tekniker enkelt kan klicka er genom och hitta den styrenhet som uppfyller era behov och krav.

Vi kallar den för LINAK Control Box Selector Det låter komplext och avancerat – men det är faktiskt motsatsen. Vårt mål var att göra det enklare för dig och att snabba på utvecklingsprocessen.

Om du har några frågor angående väljaren, eller tekniken i allmänhet, är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor      


Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.