Nyheter den 5 december 2019

Använd genvägar för att göra din handkontroll mer personlig

Med Advanced-versionerna i LINAK® handkontroll HC40-serien kan du inte bara lagra dina favoritpositioner – du kan också skapa egna genvägar till olika funktioner. Återgå till optimal position för att läsa i sängen – med ett klick!

Vi vet alla hur det känns när man har hittat något riktigt bra – härlig mat, vackra kläder, en riktigt bekväm stol, en verkligt bra funktion eller en riktigt bra läsposition i sängen. Det kan vara svårt att förklara, det fungerar helt enkelt. Snabbspola till situationen där du försöker att återskapa upplevelsen, hitta liknande kläder eller återskapa den optimala läspositionen. Det är nästan omöjligt!

Nu är det slut på det. Åtminstone när det handlar om att ha det bekvämt i sängen. Om du har hittat den perfekta läspositionen, sittande i din ställbara säng, eller om du använder samma funktion om och om igen säger vi: Gör det till en genväg!

Läs hela storyn och få mer information om möjligheterna med genvägar och att spara favoritpositioner.

Besök www.linak.com/hc40 för mer information om HC40-serien med handkontroller.

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.