Kontakta oss här
Nyheter den 10 oktober 2019

Stilren design, fullpackad med funktioner, HC40 Advanced

Advanced versionerna av handkontrollserien HC40 för komfortsängar tar handkontroller till en helt ny nivå. Både HC40 TWIST™ och HC40 FRAME™ finns i vacker och clean design, utan att påverkas av hur många motorer, favoritpositioner eller massagealternativ sängen erbjuder. Båda versionerna erbjuder flera funktioner som t.ex. skärm med anpassningsbart ljus, tyst larm med massage och personanpassad välkomsttext.

Advanced versionerna av HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™

I våras tog vi handkontroller till ställbara komfortsängar till en helt ny nivå. Vi presenterade HC40 handkontrollserien, designade att eliminera behovet av flera enheter vid sängen.

Både HC40 TWIST™ Advanced och HC40 FRAME™ Advanced  finns i vacker och clean design, utan att påverkas av hur många motorer, favoritpositioner eller massagealternativ sängen erbjuder. Båda versionerna erbjuder flera funktioner som t.ex. skärm med anpassningsbart ljus, tyst larm med massage och personanpassad välkomsttext. Med andra ord: det finns en anledning till att handkontrollerna heter Advanced.

Läs hela storyn om det arbete vi lade ner på att tillmötesgå slutanvändarnas behov, aktuella trender, användarvänlighet och design när vi utvecklade handkontrollerna i serien HC40.

För mer information om HC40 serien, gå in på webbsidan för HC40: HC40 – ”Designed with you in mind”.

För mer information är du alltid välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta