Kontakta oss här
Nyheter den 24 september 2019

Vi lanserar Desk Frame 2 – intuitiv montering, stilren design och LINAK prestanda

LINAK® lanserar en ny stativlösning för kontorsbord, som ger tillverkare av kontorsbord det mest intuitiva och snabbaste systemet för att skapa kontorsbord med hög kvalitet.

Hörnstenen för nya LINAK® komplett stativlösning, Desk Frame 2 (DF2), är den teleskopiska beamen som innehåller elektronik, motor och kablage. Monteringen av ditt nya kontorsbord blir lekande lätt eftersom allt är förmonterat inne i beamen.

Lansering av Desk Frame 2

Intuitiv montering, lekande lätt
LINAK är synonymt med enkel montering och DF2 gör det enklare än någonsin tidigare. Alla fyra delar i konceptet är omsorgsfullt designade för att endera klickas samman eller fästas med några få skruvar. Beamen är hjärtat i DF2 systemet  eftersom motor, elektronik och kablage redan är förmonterat i beamen.

 

Börja med att klicka fast de två sidostagen i balken, klicka fast de två benen (lyftpelare) och anslut din bordspanel och strömkabeln. Slutligen monterar du LINAK DL Feet™ med några skruvar i benen och ytterligare några för att fästa fast bordsskivan. Nu är du redo att använda ditt nya sitta-stå kontorsbord. Så enkelt är det faktiskt!

Lansering av Desk Frame 2

Beam, lyftpelare och fötter med stilren design
För att säkerställa att allt som rör DF2 konceptet är lika vackert som intuitivt lanserar vi lyftpelare med osynliga gliddynor. Detta ger pelaren en slätare och elegantare design.
Dessutom är beamen designad som en sluten del, vilket innebär att alla störande kablar döljs i konstruktionen. Kombinerat med LINAK DL Feet behöver man bara lägga till en bordsskiva för att få ett mycket elegant kontorsbord med välkänt hög LINAK kvalitet.

 

Prestanda av hög kvalitet med alla LINAK system
Även om DF2 är en helt ny och något annorlunda lösning så kan du förvänta dig samma höga prestanda som med alla andra ställdonslösningar från LINAK®. Varje del, produkt och system genomgår samma testprogram innan de lämnar fabriken och vår avancerade produktionsautomation garanterar samma höga kvalitetsnivå i varje steg.

Förbättrad logistik och enklare hantering
Som en del av vårt fokus på enkelhet och intuitiva lösningar ger Desk Frame 2 även logistiska fördelar. En ram består av fyra förpaketerade lådor som är enkla att hantera, både för lagerpersonal och servicepersonal.

Om du vill veta mer om Desk Frame 2 och vilka fördelar du kan få med en komplett stativslösning från LINAK®, är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta