Nyheter den 10 september 2019

Lyft din bordsdesign – vi presenterar DL PLUS™ med osynliga gliddynor

Nu får tillverkare av höj- och sänkbara kontorsbord ännu större möjligheter när man designar kontorsbord. LINAK lanserar en osynlig gliddyna för den populära lyftpelaren DL6, som heter DL6 PLUS. Den stilrena designen ger ytterligare förfining av exklusiva kontorsbord.

Eftersom stilren design är i fokus när man skapar höj- och sänkbara kontorsbord eller möbler till mötesrum, erbjuder nu LINAK ett optimerat designalternativ för lyftpelare.

Vi kallar designen för DL PLUS™.

Den består av LINAK® lyftpelare med osynliga gliddynor som ger pelaren ett jämnare och stilrenare utseende. Detta ger dina designers möjlighet att tillmötesgå kritiska kunder som vill ha det bästa som går att få.

Vi utökar alternativen för DL lyftpelare ytterligare
DL PLUS är ytterligare ett alternativ i ett redan omfattande utbud av DL lyftpelare. Lanseringen görs till att börja med för den mycket populära lyftpelaren DL6, som nu finns tillgänglig i inte mindre än 7 varianter – DL6 Standard, DL6 IC (Integrerad styrenhet), DL6 med benchingbeslag eller monteringsfäste, DL6 PIEZO™, en 1 200 N version för tunga arbetsstationer och nu även DL6 PLUS.

Plug & Play ikon

Plug and Play™ – allt passar tillsammans
Precis som alla DL lyftpelare är nya DL6 PLUS designad för Plug & Play, vilket innebär att den är kompatibel med i stort sett alla produkter i serien DESKLINE®. Kortfattat innebär detta att du inte behöver oroa dig för systemet när du utökar din produktkatalog med DL PLUS. Allt passar och fungerar perfekt tillsammans.

 

Om du vill veta mer om DL PLUS eller vill utforska olika alternativ till ditt kontorsbordssystem är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK® kontor.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.