Nyheter den 12 juni 2019

Lansering av ny LINAK handkontrollsserie HC40

Missade du lanseringen? LINAK lanserade en helt ny serie handkontroller för komfortsängar vid Interzum 2019 i Köln i Tyskland. Mottagandet av HC40 var överväldigande och den användarorienterade designen kan ändra marknadens standarder helt.

De kallas för HC40 TWIST™ och HC40 FRAME™. Två unika designer, som båda finns såväl i en standard som en advanced version, och som bildar en hel serie med nya LINAK® handkontroller, som möjliggör enkel justering av såväl basic som advanced sängsystem.

HC40-serien introducerades på Interzum 2019 i Köln i Tyskland och fick ett överväldigande positivt mottagande. Många frågor kretsade kring det enorma arbete som låg bakom de två designerna.

Startade med en omfattande användarundersökning
Vi vet att våra framgångar är beroende av responsen från våra användare och kunder. Därför inleddes processen att utveckla handkontrollen HC40 med en omfattande användarundersökning. Genom att kombinera denna med våra marknadskunskaper blev resultatet en serie med handkontroller, som ställer mycket högre standarder inom inhämtning av användarnas åsikter och kundanpassning och personifiering av komfortmöbler i största allmänhet.

Detta är en handkontroll som har "designed with you in mind" – och den skiljer sig från allt du sett tidigare!

HC40-serien fick ett positivt välkomnande av besökarna. På Interzum såg vi att det hårda arbetet betalade sig. HC40-serien fick ett positivt välkomnande av besökarna.
 

För mer information, läs de officiella lanseringsnyheterna och besök den specifika HC40-webbplatsen på: www.linak.com/hc40.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.