Nyheter den 21 maj 2019

Ny handkontroll HC40 – ”Designed with you in mind”

LINAK® presenterar en ny era inom handkontroller till ställbara komfortsängar och den särskiljer sig från allt du sett tidigare. Den nya handkontrollserien HC40 skapar ny standard inom inhämtning av användarnas åsikter och anpassningsförmåga inom komfortmöbler i största allmänhet. Detta är en handkontroll som är ”designed with you in mind”.

Designen av nya handkontroll HC40 bygger i hög grad på en omfattande användarundersökning. Undersökningen bidrog till att hitta de funktioner och egenskaper som våra användare verkligen önskade i en komfortsäng. Genom att kombinera användarinformationen med våra insikter inom marknadsanpassning har vi bokstavligen utvecklat och designat HC40 för ”dig”. 

Håll den i handen – se och känn på nya HC40
Användarna uttryckte tydliga önskemål om en väldesignad handkontroll som passar in i sovrummets inredning. Vi har verkligen ansträngt oss för att utveckla en ”serie” handkontroller som är stilrena och som ligger tryggt och säkert i handen. HC40 har alla knappar och funktioner lätt åtkomliga med enkel, intuitiv och känselbaserad navigering.

HC40 serien är verkligen ”Designed with you in mind”.  

Var unik – olika versioner för olika sängversioner
För att kunna möta behovet för många olika sängtyper och design finns HC40 i två utföranden – HC40 FRAME™ och HC40 TWIST™. Den ena har en elegant metallram och den andra har en twistad design. Båda versionerna finns som Standard och Advanced.

Standardversionen är avsedd för sängar där less-is-more. Vi har skapat en handkontroll som inte enbart är avsedd för standard sängsystem – där man justerar ryggdel och bendel med samtidig drivning, utan som också har en vacker design som är kompatibel med dubbelmotorer som t.ex. TD4 Standard och TD5 Standard. Detta ger ett system med flera inbyggda funktioner och en lyftkapacitet på upp till 7 000 N.  

Advanced versionen av HC40 undanröjer behovet av flera kontroller vid sängen. Oavsett hur många motorer, positioner eller massagealternativ sängen har så är fjärrkontrollens design lika stilren. Den erbjuder flera funktioner som t.ex. färgskärm med inställbart ljus, tyst larm med massage och personanpassad välkomsttext. Båda Advanced versionerna av HC40 är kompatibla med Advanced versionerna av dubbelmotorerna TD4 och TD5. Detta ger ett kompakt avancerat system som är fullt av funktioner och med en lyftkapacitet på upp till 7 000 N.  

Dessa versioner innebär att tillverkarna kan välja den design som passar bäst med sängens design och den version som bäst passar kundens behov. 

Versionerna HC40 Standard och Advanced

För mer information om HC40, gå in på HC40 webbsidan: HC40 – ”Designed with you in mind”

För mer information är du alltid välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor. 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.