Nyheter den 30 november 2018

Bakom kulisserna vid produktion av dubbelmotorer i Slovakien

Efter utbyggnad av produktionsanläggningarna i Danmark och i USA utökades LINAK® fabriken i Prešov, Slovakien, med ytterligare 3 900 m² produktionsyta. Du kan nu titta in i vår fabrik i Slovakien – hem för dubbelmotorn TWINDRIVE® TD4.

Bara några år efter öppnandet 2014 expanderade nyligen LINAK fabriken i den slovakiska staden Prešov med ytterligare produktionsyta. LINAK anläggningen är specialiserad på dubbelmotorer, som är den självklara grunden i ställdonet TWINDRIVE® TD4. Med en inlinedesign och med många funktioner är dubbelmotor TD4 speciellt framtagen till komfortsängar. Den finns inte bara i två versioner (Standard och Advanced), var och en finns även som + (plus) version, med en lyftkapacitet på upp till 6 000 N. Vilket innebär att dubbelmotor TD4 passar både till sängar med ribbotten och resårmadrass.


På fabriken i Prešov uppfyller alla avancerade ställdonsprodukter, som t.ex. dubbelmotor TD4, de mycket krävande LINAK standarderna. All automation säkerställer enhetlig kvalitet och logistiken stödjer de höga produktionsvolymer som krävs genom hela leveranskedjan. 

Utöver den extremt välorganiserade LEAN-produktionen genomgår varje produkt 100 % funktionstest innan de lämnar våra produktionsenheter – i Slovakien, Danmark, USA och Kina!

Om du vill få mer information om LINAK produktion är du alltid välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.Bed Control App
Visste du att du kan styra din TD4 komfortsäng med hjälp av en app?

Ladda ner Bed Control App från LINAK för att testa den.
Apple StoreGoogle Play
 

Kvalitet är viktigt
Eftersom kvalitet är viktigt

LINAK produktion i världsklass bygger på den senaste tekniken inom IT, automation och robotteknik. Du kan förvänta dig samma höga och konsekventa kvalitet från fabriken i Prešov.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.