Kontakta oss här
Nyheter den 13 november 2018

Nya LA40 HP ger tandläkarstolen mer kraft

Med den nya och kraftfulla ställdonstekniken från LINAK® möter vi en ökande efterfrågan på bättre effektivitet och bättre ergonomi i tandläkarstolar. Med det nya linjära ställdonet LA40 High Performance får man både kraft och hastighet, utan att kompromissa med tyst och jämn prestanda.

Nya LA40 HP ger tandläkarstolen mer kraft

Det är precis lika viktigt att skapa optimal patientkomfort som det är att skapa bra arbetsförhållanden för tandläkaren. Tandläkaren vill kunna arbeta effektivt och ge patienten optimal komfort och detta kan man uppnå med hjälp av kraftfull ställdonsteknik med jämn rörelse.

LINAK lanserade nyligen en ny version av det populära linjära ställdonet LA40. LA40 HP (High Performance) ger jämna rörelser som LINAK är kända för, kombinerat med alla säkerhetsfunktioner, och ställdonet uppfyller dessutom alla aktuella internationella standarder och normer. Dessutom är det otroligt tyst (<50dB), trots att det ger en ordentlig tryckkapacitet på upp till 8 000 N.

LA40 HP är på många sätt optimalt för moderna elektriska tandläkarstolar.

Förbättra ergonomin för att förbättra effektiviteten
Tandläkare över hela världen har fokus på patientkomfort och klinikprestanda. Här spelar tandläkarstolen en viktig roll. Den måste vara flexibel och ge patienten perfekt stöd, från benen upp till rygg och nacke. Dessutom måste stolsrörelsen vara snabb och jämn för att ge tandläkaren optimal arbetsposition. 

För att få enastående komfort, felfri prestanda och hög hastighet – allt med en behaglig ljudnivå – krävs ett kraftfullt och hållbart ställdon. Det linjära ställdonet LA40 HP är bara en av flera produkter från LINAK som är perfekt att kombinera med avancerade styrsystem i en modern tandläkarstol.

Samtliga produkter har genomgått noggranna tester för att ge ovanstående egenskaper, och att göra det under hela livslängden. Detta innebär perfekt rörelse för alla patienter, optimal positionering och inget oplanerat underhållsarbete. 

Få lokal support från en global samarbetspartner
Med kontor i mer än 35 länder över hela världen finns LINAK alltid nära. Vi strävar efter att vara en global samarbetspartner med lokal marknadskännedom och korta avstånd till våra samarbetspartners. Detta ger dig en unik möjlighet att få både toppmodern ställdonsteknik och en kunnig samarbetspartner som alltid finns i närheten. Med produktionsanläggningar i Asien, Europa och USA erbjuder vi optimal logistik. 

Om du vill veta mer om ställdonet LA40 HP eller hur LINAK ställdonsteknik kan skapa den perfekta rörelsen i tandläkarstolar är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor. 

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta