Kontakta oss här
Nyheter den 29 oktober 2018

Kraftfull uppgradering av prestanda för moderna operationsbord

Med den nya lyftpelaren LC3 från LINAK® har möjligheterna utökats när det gäller avancerade precisionsrörelser för operationsbord. Nu omfattar produktutbudet kraft, precision, intuitiv styrning och smidiga LINAK rörelser – din applikation är redo för framtiden.

Kraftfull uppgradering av moderna operationsbords prestanda

Med lanseringen av lyftpelare LC3, ställdonen LA40 HP och LA20, samt den kraftfulla styrenheten CO71 med OpenBus™ och port junction box PJ2 har LINAK® både uppgraderat och utökat produktutbudet för att möta framtiden och kunna erbjuda fler alternativ för medicingodkända system. 

LC3

Få fler alternativ med samma produkter
Med en tryckkraft på upp till 6 000 N, ger lyftpelare LC3 jämn justering och ett ordentligt kraftöverskott. Den har mycket högt böjmoment och är därför perfekt för vertikala lyft i moderna operationsbord – oavsett belastning. Även det nya linjära ställdonet LA40 HP (High Performance) ger en kraftfull och snabb rörelse med full slaglängd och tillsammans med t.ex. ställdonen LA31 och LA20 kan du skapa alla rörelser kunden efterfrågar.

 

Genom att använda styrenheter med OpenBus™, som t.ex. CO61 eller CO71 blir LINAK CO-Link™ ett alternativ som ger dig möjlighet att ha upp till åtta kanaler. Genom att lägga till en PJ2 får du ytterligare två kanaler. Antalet avancerade rörelsemönster blir nästan obegränsat och en kundanpassad programvara ger exakt de rörelsemönster som applikationen kräver.

Vi har säkerställt att allt passar samman inom hela produktutbudet från LINAK.

Ha en erfaren partner och kundanpassad programvara
Samarbete har alltid varit en del av LINAK DNA. När det gäller implementering av våra väl beprövade och testade ställdonssystem i avancerad sjukvårdsutrustning, lyssnar vi mycket noga på våra kunder för att tillsammans kunna hitta den optimala lösningen.

Om du vill utvecklas med LINAK ställdonssystem för operationsbord, operationsstolar eller annan avancerad sjukvårdsutrustning är du välkommen att kontakta LINAK

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta