Nyheter den 3 september 2018

LINAK introducerar lösningen Desk Frame till kontorsbord

Med Desk Frame 1 erbjuder LINAK ett helt nytt koncept av bordsstativ för tillverkare av kontorsbord. Det kompletta och mycket flexibla konceptet består av tre set: Kick & Click™ toppstativ, DL SetPack och DL-fötter.

Med nya Desk Frame 1 (DF1) får du full designfrihet. Den kompletta och mycket flexibla lösningen innehåller alla delar som behövs för att designa och montera en komplett stativlösning till elektriskt höj- och sänkbara kontorsbord. Levereras i tre setpack som ger dig enastående möjlighet att blanda och matcha som du vill. Allt handlar om: Stativ. Ben. Fötter.

Tre set som ger tusentals möjligheter
Flexibelt och mycket bekvämt med bara en leverantör för allt. Med DF1 får du kontorsbordets olika delar (t.ex. toppstativ, lyftpelare och fötter) setpackade som gör er produkthantering lättare, enklare och effektivare. 

Desk frame 1 Kick & Click

Stativ. Enkel och innovativ montering
Välj Kick & Click™ toppstativ för det kontorsbord du ska designa. Det är enklare och mer tidseffektivt eftersom man inte behöver några skruvar. Använd dig av ”kick & click” för att montera lyftpelarna. 

 
Desk frame 1 DL Setpack

Ben: Lägg till ett förpackat set med lyftpelare
Välj önskad lyftpelare som DL SetPack lösning. Innehåller två lyftpelare, styrenhet och bordspanel plus tillbehör. Ett set innehåller allt du behöver för ett elektriskt system, plus oslagbar designfrihet eftersom alla delar finns i olika versioner. 

 
Desk frame 1 Feet

Fötter: Välj mellan 10 olika varianter
Lägg till vårt sortiment av DL Feet för att fullborda din LINAK Desk Frame. De passar perfekt till våra DL lyftpelare och finns i två olika längder och två olika monteringssätt (toppmonterat eller infällt). Fötternas design är elegant och naturlig, vilket gör att fötterna enkelt kan integreras i kontorsbordets design.

 

För mer information om LINAK Desk Frame 1, gå in på Teknik & trender.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.