Kontakta oss här
Nyheter den 6 juni 2018

Designa benchinglösningar med dina IC lyftpelare

Benchinglösningar är den snabbast växande applikationen i dagens moderna kontorsmiljöer. LINAK fortsätter därför att erbjuda nya lösningar för att göra dessa applikationer ännu flexiblare för design och produktion. Vår nya produkt LINAK® benching monteringsfäste kommer som ett standardtillval och finns för två rektangulära och en kvadratisk DL IC lyftpelare.

Designa benchinglösningar med dina IC lyftpelare

IC är den nya standarden för integrerad styrning av LINAK® lyftpelare, som erbjuder enkelt underhåll, styrning och installation för kontorsbord i den lägre prisklassen. Nu kan du beställa rektangulära DL5IC och DL6IC samt fyrkantiga DL19IC lyftpelare med förmonterat benching monteringsfäste som en ny standard feature.

Standardbeslag för en flexibel benchingdesign
Standardbeslaget säkerställer en enkel integrering med olika benchinglösningar, vilket innebär att du kan montera din egen benchinglösning direkt på standardbeslaget. Med en uppsättning av förborrade monteringshål, får du full flexibilitet att skapa din egen benchingdesign och du kan enkelt kombinera den med de välkända LINAK lyftpelarna.

Enkel set-up för standardbord
Ett DL IC system är ett set som består av två lyftpelare: En masterpelare med inbyggd styrning och en följepelare. Koppla ihop de båda pelarna med varandra, välj en Desk Panel och anslut en SMPS-enhet (Switch Mode Power Supply) och du är igång.  

Utforska LINAK produktportfolio
Med mer än 30 års erfarenhet av elektrisk linjär ställdonsteknik, har LINAK satt standarden för elektriska sitta/stå bord och har det bredaste produktprogrammet på marknaden för kontorsmöbler.
 
Gå in på LINAK® DESKLINE®produktprogram för att utforska det kompletta utbudet av högkvalitativa lösningar för kontorsbord. 


Designa benchinglösningar med IC lyftpelare
Bakom benchingsystem
Många företag kämpar för att lyckas optimera begränsade kontorsutrymmen. Med våra unika benchingsystem kan du skapa flexibla kontorsbord och hjälpa kunderna att designa kontoret. Gå in på avsnittet Teknik & trender på vår webbplats, där hittar du mer information om benchingsystem och benchingbeslag.
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta