Nyheter den 25 januari 2018

Justera din komfortsäng även under strömavbrott

Genom att använda LINAK dubbelmotor TD4 i din komfortsäng kan du garantera slutanvändarna att de alltid kan sänka sängen till en bekväm position – även vid strömavbrott.

Bara för att du har en säng som är utrustad med ett elektriskt ställdonssystem så betyder inte det att dina kunder kommer att få sitta upp vid ett eventuellt strömavbrott.  De behöver inte det med dubbelmotorsystemet TD4. Oavsett om du använder systemet TD4 Standard eller TD4 Advanced så finns det en hexnyckel monterad bredvid ställdonet, som gör det möjligt för användaren att köra ned ryggdelen eller bendelen mekaniskt vid ett eventuellt strömavbrott. 

Titta på den korta instruktionsvideon nedan och känn dig nöjd med att din kund alltid kan köra ned en säng med motorsystem TD4 och få en god natts sömn.

Enkel lösning med tydlig vägledning
Pilsymbolerna på TD4 visar exakt var du ska placera hexnyckeln och i vilken riktning du ska vrida den. Sänkningen går enkelt och smidigt.

Inga extratillbehör behövs
Hexnyckeln är en standardkomponent till TD4 Advanced eller TD4 Standard. Detta betyder att den inte bara är en del av produkten, den är också enkel att hitta och att sätta tillbaka i fästet efter användning.

Justera din komfortsäng även under strömavbrott
 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.