Kontakta oss här
Nyheter den 31 oktober 2017

Snabb och enkel parkoppling av TD4 och din Bluetooth® handkontroll

LINAK TWINDRIVE® dubbelmotor TD4 är extremt enkel att parkoppla antingen med en Bluetooth® handkontroll eller din smartphone eller surfplatta med hjälp av en app. Några få enkla steg och sängen är redo.

Snabb och enkel parning av TD4 och din Bluetooth® handkontroll

Det har blivit extremt enkelt att parkoppla en LINAK handkontroll, smartphone eller surfplatta med ett TD4-system med Bluetooth®

Oavsett om systemet är baserat på TD4 Standard eller TD4 Advanced parkopplas tillhörande Bluetooth® handkontroller med två enkla steg. Anslut TD4 till elnätet så är produkten redo att parkopplas inom tre minuter (blinkande ljusindikator). Ta en av LINAK Bluetooth® handkontroller och tryck in de två övre knapparna – samtidigt. När lampan avger en längre blinkning har komfortsängen parkopplats med handkontrollen. Det är verkligen lätt som en plätt! 

Låter det för bra för att vara sant? Se det med dina egna ögon i filmen nedan. 

Snabb och enkel parkoppling av TD4 och din Bluetooth® handkontroll

Parkoppla en säng med en smartphone/surfplatta 
LINAK har tagit fram en Bed Control App (iOS och Android) som låter användarna parkoppla TD4 med en smartphone eller surfplatta. Det är mycket enkelt att parkoppla ditt TD4-system med sådana enheter. Steg 1 är identiskt med det som nämndes här ovan. Anslut ditt ställdonssystem till elnätet. Aktivera sedan Bluetooth® på din telefon/surfplatta och öppna LINAK Bed Control App så visas en ”söksängssida”. En lista över aktiva LINAK Bluetooth® applikationer i närheten visas. Hitta ditt TD4-system (till exempel BED 1234) i listan och tryck ok. Nu är telefonen/surfplattan ansluten. 

Om kunden vill parkoppla mer än en handkontroll eller mer än en smartphone/surfplatta är det lika enkelt. Mycket nöje!

Mer information om TD4 Standard eller TD4 Advanced, någon av handkontrollerna till komfortsängar eller LINAK Bed Control Appar finns på webbsidan. Du är även välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta