Kontakta oss här
Nyheter den 29 juni 2017

Enkel montering med universalt vridfäste

Vid lanseringen av LINAK TD4 TWINDRIVE dubbelmotorsystem ingick också ett universalt vridfäste för att montera motorsystemet på sängramen. Detta gör det enkelt att få din komfortsäng justerbar.

Enkel montering med universalt vridfäste

Enkel montering med universalt vridfäste 
När vi lanserade TD4 Standard och TD4 Advanced så tittade vi också på en lösning för att montera dubbelmotorsystemet på sängramen. Vi introducerade helt enkelt ett universalt vridfäst som vi känner till från komfortsängsmarknaden. Det har således inte varit enklare att konvertera till det noggrant testade kvalitetssystemet LINAK TD4.
 
En enkel övergång till TD4
Med universalvridbeslag passar TD4 enkelt på befintliga sängramar. Faktum är att man inte ens behöver göra någon designförändring för att motorlösningen ska passa. Även utrymmet mellan axlarna på TD4 följer det som är gängse när det gäller komfortsängar.

LINAK producerar universella vridfästen för att säkerställa rätt dimensioner och perfekt passform med dubbelmotorlösningen TD4. Om det eventuellt måste ske en tillverkning av ett universalt vridfäste i egen produktionsanläggning, är det inte nödvändigt att justera produktionsenheten, och processen med att svetsa fast vridfästet i sängramen kan fortsätta som vanligt. 
Sammantaget betyder detta att det aldrig har varit enklare att introducera dubbelmotorlösningen TD4 till din design av komfortsängar.

Titta på videon och se hur enkelt det är att montera en TD4 här.

Kontakta ditt lokala LINAK dotterbolag för att lära mer om universala vridfästen från LINAK ovh möjligheterna att enkelt konvertera till dubbelmotorsystem TD¤.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta