Nyheter den 2 januari 2017

Fokus – även på vårdpersonalen

Hur viktigt bra ergonomi är för sjukvårdspersonalen

Medelåldern på jordens befolkning stiger mycket snabbt. Det är faktiskt så att antalet personer över 60 år kommer nästan att dubbleras till två miljarder människor fram till 2050. Samtidigt visar prognoser att det 2035 kommer att saknas 12,9 miljoner personer som arbetar inom sjukvården.

Med färre händer som vårdar i framtiden, blir det alltmer viktigt att vi inte bara har fokus på patienterna, utan också på vårdpersonalen. Det kommer att vara nödvändigt att fokusera på god ergonomi och bra arbetsförhållanden.

Fokus – även på vårdpersonalen

Förbättra ergonomin i dina applikationer

LINAK Intelligent Care Solutions™ tillhandahåller ställdon och styrningar för optimal justering och erbjuder flera värdeökande funktioner för en mängd olika sjukvårdsapplikationer – från enkel höjdjustering till avancerade funktioner som inbyggd våg i sjukvårdssängar eller smidiga patientlyftslösningar som säkerställer enkel och säker patienthantering för sjuksköterskan. Nu är det enklare än någonsin att säkerställa bättre arbetsförhållanden runt sjukvårdsapplikationer och därmed förbättra ergonomin, effektiviteten och livskvaliteten för sjuksköterskor världen över!

Fokus – även på vårdpersonalen – applikationer

Ta reda på mer om Intelligenta Care Solutions från LINAK på: linak.com/segments/medline-careline/

Intelligent Care SolutionsTM är en del av LINAK ”Care For Tomorrow Today™”. Läs mer på: www.carefortomorrow.today

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.