Kontakta oss här
Teknik & trend

Tio anledningar att välja LINAK till din säng

När du väljer ett LINAK system till dina sängar får du lösningar som ger mervärde. Vi presenterar tio anledningar till att varför välja LINAK till din säng. Bland anledningarna finns en standby-förbrukning på 0,1W, 100 % funktionstestning av alla produkter, lokala godkännanden och trådlösa handkontroller. Du hittar alla anledningar här nedan.

LINAK säng

Minska energiförbrukningen

Med tekniken LINAK ZERO™ säkerställs låg energiförbrukning för din ställbara säng – så lågt som 0,1 W i standbyläge.

Bortsett från att sänka energikostnaden bidrar detta även markant till att minska dina rörelselösningar CO2-avtryck.

Våra TWINDRIVE® motorer har som standard låg standbyeffekt. Du hittar enkelt produkter med låg strömförbrukning, du behöver bara titta efter loggan ZERO™.

 

PVC-Free™ – miljö

Ingenjörerna på LINAK arbetar konstant med att utveckla och förbättra våra produkter för att minimera produkternas miljöpåverkan. Dubbelmotorerna TD4 och TD5 är båda tillverkade av LINAK® PVC Free™ material – kablar och höljen, etc. Detta är bra för miljön – både inomhus och utomhus.

 

100 % funktionstestat

När du gör affärer med LINAK kan du förvänta dig kvalitet i minsta detalj. Alla ställdonssystem från LINAK till komfortmöbler genomgår 100 % funktionstest. Nya produkter genomgår alltid omfattande, repetitiva tester.
Vi har världens mest omfattande testcentra för elektriska ställdon. Alla produkter genomgår noggranna tester innan de levereras ut från fabrik. LINAK har utvecklat och tillverkat ställdon sedan 1979. Vi vet att skapa högkvalitativa rörelselösningar för många olika applikationer så är tester ett mycket viktigt steg.

 

Rätt godkännanden

Globalisering är ett faktum. Detsamma gäller inte för standardisering, och kraven för ställbara komfortsängar varierar lika mycket som användarna kan njuta av den lyxiga känslan. Standarder och godkännanden skiljer sig mellan olika regioner – ibland även från land till land.

Med LINAK ställdonslösningar kan du vara säker på att systemen innehar rätt godkännanden. Vi erbjuder också hjälp och rådgivning rörande er applikation för att uppfylla både era och våra ansvarstaganden. Genom att samarbeta med LINAK får du en partner som har kunskap om standarder och godkännanden över hela världen, samt en tillförlitlig leverantör av elektriska ställdonssystem i världsklass.

 

Styr sängen med rösten

Röststyrningshögtalare flyttar in överallt – även i sovrummet – och vi har en lösning som gör dina sängar framtidssäkra, stödjer ditt sängmärke, skapar anslutningsbarhet och hjälper slutanvändaren att ändra sina dagliga rutiner. Lösningen gör det möjligt för användare av ställbara komfortsängar att ansluta deras säng till enheter som har aktiverat Alexa- eller Google Assistant. Börja förbättringen med LINAK idag och bli dina kunders dröm.

 

Använd en app för att styra

Mobila enheter har blivit en del av vardagen. Med en ställbar säng med LINAK dubbelmotor har du alltid möjlighet att använda en app via din smartphone eller surfplatta för att justera in sängen.

Appen kan även anpassas efter ditt eget varumärke eller så kan du skräddarsy den med LINAK Software Developer Kit.

 

Trådlös handkontroll

En handkontroll är en av få tekniska delar för justerbara komfortmöbler som slutanvändarna använder dagligen. Funktionalitet, design och utseende måste följas åt.

Alla justerbara sängar som drivs med LINAK ställdon levereras med trådlösa handkontroller. Detta innebär att det inte finns kablar som kan vara i vägen och användaren kan ha handkontrollen nära till hands. Alla kontroller från LINAK har ergonomisk design och intuitiva ikoner. De finns som både standard och advanced versioner.

 

För enkel transport och montering: System med låg vikt

Det är inte bara så att alla LINAK dubbelmotorer är lätta och har slim inlinedesign, som gör att det får plats 79 st på en pall, de är även utrustade med två lättanvända förslutningsenheter. Eftersom dubbelmotorerna är designade för att passa med universal vridbeslag, så passar de perfekt.

Det är bara att placera dubbelmotorn uppe på universal vridbeslagen, skjuta på stängningsanordningarna, ansluta till ström och parkoppla systemet med handkontrollen.

Vi har gjort det enkelt att förpacka, skicka och installera dubbelmotorer och förse era komfortmöbler med tillförlitlig justering. Med bara fyra steg kan en ställbar komfortsäng med LINAK system göras redo för packning och leverans till kunden.

Tyst teknik

Ljud och sömn går hand i hand. Många människor behöver helt tyst för att kunna somna och de flesta experter menar att det finns inget som stör sömnen mer än vad oljud gör. Men oljud är mer än bara en snarkande partner eller trafikljud. Är du exempelvis tillräckligt uppmärksam på ljudet från ställdonen i din justerbara säng? Ljud som inte kan uppfattas av örat kan likväl påverka din kropp och hjärna – speciellt när du sover.

Vi anser att behagligt ljud är en naturlig och integrerad del i en komfortsäng. Vi lägger stort fokus på ljud.

När det gäller att skapa rörelselösningar till komfortsängar är LINAK mycket uppmärksamma på ljud. Det är en viktig faktor när vi utvecklar våra lösningar. Under årens lopp har ljud varit något som verkligen definierat LINAK dubbelmotorer. Vi kan med stolthet säga att våra lösningar är bland de tystaste på marknaden, du kan lugnt justera in din säng på natten utan att väcka din partner.

 

Nödsänkning vid strömavbrott

Via mer än 30 lokala försäljningskontor över hela världen har vi på LINAK fått omfattande marknadskunskap under de senaste årtiondena. Vi vet att många områden har välutvecklade elnät, medan andra delar ofta har problem med strömavbrott.

Med LINAK ställdonssystem är du alltid på den säkra sidan. Alla våra dubbelmotorer är utrustade med reglage för mekanisk nödsänkning. Reglaget är enkelt att komma åt och enkelt att använda vid ett strömavbrott. Som alternativ finns tillvalet med ett 9 V-batteri för nödsänkning.

 
Google, YouTube och Google Home är varumärken som tillhör Google LLC.
Google Assistant är inte tillgänglig i vissa länder och på vissa språk.
Amazon, Alexa och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess filialer.
LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

LINAK TWINDRIVE® TD4 mekanisk nödsänkning play-icon

LINAK TWINDRIVE® TD4 mekanisk nödsänkning

LINAK TWINDRIVE® TD4 montering play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 montering

LINAK TWINDRIVE® TD4 parkoppling play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 parkoppling

Bakom kulisserna: LINAK produktion av dubbelmotorer i Slovakien play-icon

Bakom kulisserna: LINAK® produktion av dubbelmotorer i Slovakien

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Bed Control™ App – användarvänlig och anpassningsbar

Nu kan du använda Bed Control™ App som en ny typ av trådlös handkontroll. I broschyren kan du läsa mer om hur man anpassar appen för att visa ert varumärke och tydligt visa vem som ligger bakom kundens komfortupplevelse.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta