Kontakta oss här
Teknik & trend

Plug and play, den snabba vägen till justerbara möbler

Att skapa eleganta komfortmöbler kräver skicklighet och en väl utvecklad känsla för design. Att lägga till ett justeringssystem gör det bara mer komplicerat. Tack vara det innovativa plug and play systemet från LINAK blir det både enklare och går snabbare.

Intuitiva Plug & play system från LINAK för vilstolar

Att skapa ställdonssystem där allt passar samman och det nästan är omöjligt att montera fel är viktiga fokusområden för LINAK® vid utvecklingen av lösningar till moderna komfortmöbler.

Dessa systemlösningar ger dig som tillverkare mindre att oroa dig för när det gäller montering, lagerhantering och systemkonfiguration. Med bara ett fåtal produkter kan du skapa flera olika system, vilket hjälper dig att skapa exakt det rörelsemönster du vill ha – flexibelt och lika enkelt som plug and play.

Du kan fokusera helt på din design

Vi vill ge tillverkarna möjlighet att helt fokusera på design, stabilitet och möbelns estetiska uttryck. Detta kräver totalt förtroende för rörelsesystemet och inbyggnadsprocessen. Våra ställdonsprodukter garanterar full funktion och felfri kvalitet och ger dig ett system som är så enkelt att arbeta med att det inte kan bli fel.

Ett exempel är det linjära ställdonet LA10. Används vanligtvis i system för justerbara fåtöljer där det kan användas som singelställdon eller som en seriekopplad ställdonslösning.

Modulprodukter för lättmonterade system

I LA10 system är alla delarna intelligenta. Detta ger dig möjlighet att bibehålla din valda konfiguration, oavsett hur du väljer att sätta samman systemet. Detta förbättrar även effektiviteten för lagerhanteringen, eftersom systemen kan konfigureras om på plats. Kortfattat ger det dig möjlighet att skapa flera olika systeminställningar med exakt samma produkter.

System med kedjekopplade ställdon innebär färre kablar – ett system med trådlös Bluetooth® teknik reducerar antalet kablar ännu mer. Sammantaget så är dessa LINAK ställdonssystem enkla och snabba att montera och ”döljer” ställdonssystemet i din justerbara fåtöljapplikation. Det är detta vi anser vara ”lika enkelt som plug and play”.

Om du vill veta mer om våra modulbaserade ställdonssystem för justerbara fåtöljer eller om justerbara komfortmöbler i allmänhet är du välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Ställdonssystem till vilstolar

Utforska våra tillförlitliga ställdonssystem med trådlös styrenhet för justerbara vilstolar. Vi har genomfört undersökningar för att säkerställa att systemet beaktar hela värdekedjan.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta