Kontakta oss här
Nyheter den 9 september 2022

Fötterna upp, ryggen tillbaka – dags att bli ännu bekvämare

Appen är det senaste tillskottet i vår portfölj för fåtöljer. Använd den nya My Recliner™ appen för att erbjuda dina kunder ännu fler justeringsalternativ i din LINAK drivna fåtölj. Välj endera att använda LINAK app eller anpassa den för att skapa din egen.

LINAK appen My Recliner öppnas via telefon när man sitter på en stol

Ett populärt uttryck: det finns en app för det! Idag gäller detta även för LINAK® eldrivna fåtöljer. Appen My Recliner™ är en kostnadsfri app som kan laddas ner från app-butikerna. Som en av de första apparna i LINAK världen inkluderar den möjligheten att använda betalning i appen för att få tillgång till Premium-funktioner. Som tillverkare eller varumärke kan du också anpassa appen efter dina valda funktioner och ditt varumärke.

 

Ett bredare urval för konsumenter

Med det intuitiva och användarvänliga gränssnittet gör appen LINAK My Recliner™ att handenheter blir mindre komplicerade. Konsumenterna kan också få tillgång till ytterligare funktioner i Premium-abonnemanget för att förstärka den övergripande upplevelsen av fåtöljen.

Konsument som använder appen My Recliner
 

När du erbjuder en app som ett tillägg till den vanliga styrningen ger du konsumenterna valfriheten att ställa in sin eldrivna fåtölj med LINAK helt efter eget tycke och smak.

 

Lås upp för mer komfort

De grundläggande funktionerna inkluderar justering av ben, rygg, fot och/eller nacke – beroende på antal ställdon och placeringen i din applikation. Det går även att få en förinställd favoritposition.

Dessutom har appen möjlighet att låsa upp premiumfunktionerna.

Premiumfunktionerna inkluderar:

  • favoritpositioner
  • batteristatus
  • automatisk körning
My Recliner appen med upplåsta premiumfunktioner.LINAK My Recliner™ app med upplåsta premiumfunktioner
 

Konsumenterna kan spara de positioner man vanligtvis föredrar och till och med aktivera automatisk körning så att stolen körs till den positionen när man trycker på knappen. Om man har en fåtölj med batteri är det också mycket praktiskt att kunna se batteristatus i appen. Därför visar appen inte bara hur mycket laddning batteriet har, utan varnar även när batteriet börjar ta slut. Konsumenten kan känna sig trygg i vetskapen om att man alltid har god överblick över fåtöljens batterinivå.

 

Skaffa din egen app

Du kan välja att anpassa My Recliner™ appen efter ditt eget varumärke. I din version väljer du färger, logotyp och länkar till er egen hemsida. Dessutom kan du välja att begränsa systemet. Syftet med detta är att säkerställa att dina kunder bara kan använda din kundanpassade app med din applikation.

Du kan välja vilka funktioner du vill göra tillgängliga vid nerladdning och vilka du vill ha tillgängliga efter betalning. På så sätt kan du välja om du vill generera intäkter med en premiumfunktion.

Standard LINAK My Recliner app och kundanpassade versioner sida vid sida.

Hitta all teknisk information om appen och läs mer om LINAK fåtöljsystem.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta