Nyheter den 29 januari 2021

HC40 handkontroll tilldelas PLUS X AWARD

Det nya häftiga sättet att höja eller sänka en säng. En attraktiv och lyxig design, med hög användarkomfort och funktion. Handkontrollerna HC40 FRAME™ Advanced och HC40 TWIST™ Advanced från LINAK tilldelades PLUS X AWARD för dessa egenskaper.

Ett pris till en innovativ produkt

Använd din elektriskt justerbara säng eller din stoppade möbel på ett smart och ergonomiskt sätt med HC40 handkontroll.

HC40 har många specialfunktioner: Utöver att styra sängen kan användaren spara sina favoritpositioner eller använda massagefunktionen. Genom att skaka på handkontrollen kan de tända eller släcka den inbyggda ficklampan.

Den ergonomiska formen och bekväma greppet bidrar till att göra den unik. Handkontrollen känns mycket bekväm i handen – något som alla användare önskar.

Vi frågade faktiskt användarna vilken typ av handkontroll de skulle vilja ha och vilka funktioner som de tyckte var viktiga. Vi lyssnade och gav dem: Högkvalitetslösning med en tydlig design, lätt att använda och med fler funktioner. Resultatet blev HC40 FRAME™ och TWIST™ Advanced – med fokus på design, ergonomi och funktion. Det var vad marknaden ville ha – och vad vi tillverkade för marknaden: ge justerbara sängar det där lilla extra.

Innovationspris för de bästa produkterna

Med en internationell och oberoende jury som består av experter från 25 branscher, 23 kompetenta strategiska partners och mer än 600 deltagande internationella varumärken är Plus X Award idag globalt erkänt innovationspris för teknik, sport och livsstil. Produkter som har minst en ”Plus X”-faktor tilldelas ett Plus X Award-sigill.

HC40 handkontrollen belönades med priset i fyra kategorier:

  • Hög kvalitet
  • Design
  • Enkel att använda
  • Funktionalitet
 

 
HC40 FRAME Advanced 

HC40 FRAME™ Advanced

En trådlös handkontroll med flera funktioner för moderna komfortsängar som kan anpassas efter enskilda behov. Det karakteriseras av den tydliga skandinaviska designen och en anpassningsbar display.

Ta reda på mer

 
 
HC40 TWIST Advanced

HC40 TWIST™ Advanced

En elegant, flerfunktions, justerbar trådlös handkontroll för moderna komfortsängar. Dess utpräglade design och display baseras på resultatet från en omfattande användarundersökning.

Ta reda på mer

 

Designed with you in mind

Få all information o HC40-serien på en och samma plats.

Gå till webbsidan

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.