Kontakta oss här
Nyheter den 1 december 2020

Vågar vi säga det... Årets mest spännande nyhet för patientlyftar

Den nya generationen LIFT system från LINAK lyfter prestandan till nästa nivå. Funktionerna har blivit smidigare än någonsin efter att designen har gjorts om inifrån och ut. Med produktserien LIFT har designen ett enkelt, kompakt och rent utseende.

LINAK LIFT50™ – sjuksköterska

Den nya LIFT™ lösningen – höj profilen för ditt nästa projekt.

Designad för att höja profilen på ditt nästa patientlyftsprojekt

Design är mer än bara snyggt utseende. Det handlar om att hjälpa dig göra produkter som är enkla att rengöra, lätta att läsa av och enkla att interagera med. För oss har inte design någon betydelse utan mänsklig touch. Välkommen till LIFT™ serien, designad med vårdgivarna i åtanke.

Enkel och funktionell

Ergonomisk design för att göra de dagliga uppgifterna mindre fysiskt ansträngande och påfrestande. Med strömlinjeformat utseende och praktiska, lättanvända gränssnitt gör den nya LIFT™ serien helt enkelt livet mindre komplicerat.

Säkerhet genom skydd

Det är viktigt att upprätthålla hygienen för att minska risken för infektioner. Sjukhus och vårdinrättningar söker efter lösningar som kan hjälpa dem nu och i framtiden. För att hjälpa våra kunder i vår gemensamma kamp mot bakterier kan du nu designa patientlyftar som klarar mycket våta förhållanden. Med IPX6-klassningen kan du med LIFT™ serien designa patientlyftar som klarar kraftfulla vattenstrålar från alla riktningar.

LINAK LIFT50™
 

Turbo-boostad prestanda

Tid är värdefull för stressade vårdgivare och det är bättre att de använder tiden på patienter och inte på att ställa lyftarna på plats. Det är därför vi har byggt in en turbo-boost-funktion för att göra arbetet smidigare utan att kompromissa med säkerheten.

Redo för morgondagens kommunikationsmöjligheter

Få direktprogrammering för din nästa applikation. Med SoftCon2™ är det möjligt för dig att arbeta fjärrstyrt med en LINAK® tekniker som kan finjustera och anpassa programvaran i realtid medan du ser på och testar resultatet i din verkstad eller laboratorie. Med trådlös styrning och Bluetooth® för kommande kapaciteter så som datautväxling och service är du redo för nästa digitala steg.

Håll dig i framkant

I en värld med snabba förändringar måste du hålla dig uppdaterad för att hålla dig i framkant. Som den första och största leverantören av ställdonssystem har LINAK flera decennier av erfarenhet och expertis av just detta: hålla sig uppdaterad. Våra värdehöjande lösningar förbereder kunderna för morgondagens utmaningar med flexibla och innovativa system som håller dig relevant och i framkant på kurvan för effektivitet, tillförlitlighet och slutanvändarens upplevelse. Håll dig uppdaterad med LINAK.

LINAK LIFT50™ – sjuksköterska

LINAK.com/LIFT

Bluetooth® ordmärke och logotyper är registrerade varumärken som ägs av Bluetooth SIG Inc. och all användning av sådana märken och logotyper av LINAK® sker under licens.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta