Nyheter den 26 oktober 2020

Förbättra din justerbara fåtöljs kvalitet med en helt ny ställdonsinställning

LINAK har eliminerat en av de svåraste bitarna när man skapar en fåtölj med inbyggd elektrisk justering. Genom att ta bort kablarna från möbelns rörliga leder reduceras risken för klämda kablar och bidrar till ökad designfrihet.

Det är ingen enkel uppgift att skapa justerbara fåtöljer med hög kvalité för en krävande marknad. Självklart måste de vara bekväma att sitta i. Men de elektriska ställdon som skapar rörelserna måste ge en extra upplevelse av jämn, bekväm och företrädesvis tyst rörelse.

Dessutom förväntar sig konsumenterna att fåtöljen ska vara enkel att installera, lätt att använda och den ska kunna ge felfri prestanda under lång tid. LINAK® har tagit fram lösningen och nu har det blivit betydligt enklare att tillverka justerbara fåtöljer som uppfyller alla krav.

Förstärker de svaga punkterna

Kablar som kommer i kläm är ofta orsaken till bristfällig prestanda hos många justerbara fåtöljer. Med den nya ställdonslösningen för justerbara fåtöljer har LINAK® löst  detta problem. Vi har optimerat systemet med hjälp av teknik som har undanröjt flera av kablarna och delarna som tidigare kunde orsaka problem. Bland annat har detta gjort den externa styrenheten överflödig. På det här sättet hjälper vi dig att reducera antalet kundklagomål och kabelrelaterade kvalitetsproblem.

Ställdonssystem till vilstolar
 

Konfigurera din egen ställdonslösning

Eftersom modet och design ändras med tiden så kan även ställdonssystemet behövas anpassas. Vi har gjort det enkelt. Istället för att kontakta LINAK® om uppdateringar kan du själv konfigurera olika parametrar. Det är enkelt och går snabbt att göra och det blir betydligt enklare för tillverkare att använda det man redan har i lager och fortsätta med samma produktkatalog under mer än en säsong.

Få full designfrihet utan kompromisser

Det nya LINAK systemet för  justerbara fåtöljer består vanligtvis av två eller fler linjära ställdon LA10 och en användarvänlig kontrollenhet som kan förses med din egen logga och kundanpassade färger.

Eftersom LA10 använder powerline-kommunikation kan man hoppa över den vanliga styrenheten. Spara utrymme och få full designfrihet utan kompromisser. Sist men inte minst, allt är lika enkelt som ”plug and play” och det är nästan omöjligt att koppla fel.

Ställdon LA10 är enkelt att bygga in i din design.Hels systemet till fåtöljen är enkelt att bygga in i din design. Minimalt med kablar tack vare att ställdonen seriekopplas, med hjälp av Bluetooth® kontakten, den trådlösa styrenheten och vår diskreta laddningspunkt.

Om du vill få mer information om våra ställdonslösningar till justerbara fåtöljer kan du klicka på länken här nedan. Dessutom är du alltid välkommen att kontakta ditt lokala LINAK kontor.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.