Nyheter den 28 november 2019

Kundanpassad Bed Control App lyfter fram och förstärker ditt varumärke

Rikta mycket mer uppmärksamhet mot ditt, eller din kunds, varumärke med en kundanpassad version av LINAK® Bed Control App. Med några få enkla steg blir ditt varumärke mycket synligare överallt där dina sängar finns.

Tänk dig att varje gång kunden vill justera sin komfortsäng med Bed Control App så ser de din logga, dina företagsfärger och när de vill veta mer om din produkt så går de in på din website.

Med andra ord, det blir kristallklart vem som har producerat sängen och vem som är ansvarig för den upplevda komforten. Detta erbjuder LINAK dig – med bara några få enkla steg. Men det finns mer!

Anpassa appen för att lyfta fram ditt varumärke
För tillverkare och varumärken hjälper en Bed Control App till att lyfta fram varumärket och gör komfortsängen ännu unikare. Anpassningsalternativen omfattar:

  • Lägg till din logo: Ändra loggan i appens design.
  • Färger: Ändra bakgrundsfärgen.
  • Länkar till din webbplats: Menyn "Om" innehåller två sektioner, produktinformation och support. Du väljer vad du ska länka till din webbsida.

Den senaste uppdateringen av Bed Control App innehåller flera nya egenskaper som ger mervärde till många funktioner som redan finns i alla handkontroller med Bluetooth® trådlös teknik från LINAK.

Till exempel gör både support i appen och felsökningsguiden det enkelt för användaren att ställa in sängen och koppla ditt varumärke till något intuitivt av hög kvalitet. Varför är detta bra?

  • Användaren löser de flesta problemen direkt – med vägledning steg för steg
  • Varumärken minimerar antalet supportsamtal

Det är boktstavligt talat: Help at your fingertips!

Erbjud en lättanvänd design
En sammanfattning: Med den senaste versionen av Bed Control App har vi utökat funktionerna och lagt till några nya funktioner – till exempel tyst larm och sängväljare – utan att kompromissa med det intuitiva och användarvänliga utseendet.

Du hittar fler App-specifikationer i artikeln Ny design på LINAK Bed Control App". Detta är en design som du kan göra personligare.

Anpassad version av LINAK Bed Control App
 

Hur kommer jag igång?
Det behövs bara några få enkla steg för att få ditt varumärke till dina kunder.
Kontakta ditt lokala LINAK kontor för att få reda på mer.


Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.