Nyheter den 26 september 2018

Flexibilitet och snygg design i justerbara behandlingsbritsar

Nya ställdonssystem från LINAK gör det mer attraktivt att ha elektriskt justerbara behandlingsbritsar för behandling eller undersökning. Design och systemflexibilitet spelar en allt större roll och kompletteras av tillräcklig kraft, hastighet, stabilitet och flera säkerhetsfunktioner

Justerbara behandlingsbritsar är den viktigaste sjukvårdsutrustningen för många inom sjukvården. Den måste kunna höja upp patienten på ett säkert sätt – oavsett kroppskonstitution – och det ska helst ske snabbt och bekvämt. Varje dag, i många år! 

Genom introduktionen av de linjära ställdonen LA20 och LA40 HP (högprestanda) och nya LINAK OpenBus™ styrenheter, dvs CO61 och CO71 har justerbara behandlingsbritsar tagit klivet in i en ny era. Prestanda och komfort går hand i hand med ny design av behandlingsbritsar och erbjuder fler alternativ än någonsin tidigare. 

Integrera kraft och funktion med snygg design
Många praktiserande försöker skapa en klinikmiljö som är avkopplande och nästan påminner om hemmiljön. Detta kräver att tillverkare av sjukvårdsutrustning även måste fokusera på design när man utvecklar sina behandlingsapplikationer.

Detta fokus har också anammats inom LINAK. Årtionden med samlad erfarenhet inom jämn justering, komplexa rörelsemönster och inte minst intuitiva handkontroller har förenats med en elegantare produktdesign. Genom att välja att använda ställdonssystem från LINAK får du:

  • Kraften och tillförlitligheten hos t.ex. LA40 HP
  • Avancerade rörelsemönster med OpenBus™ styrenhet
  • Intuitiv handkontroll med t.ex. en HB30
  • Förbättrad ergonomi med fotkontroll FS3

Allt är integrerat i din behandlingsbrits, utan att behöva kompromissa med produktens design. Den kompakta konstruktionen hos LA20 och den smarta kabelhanteringen säkerställer en estetiskt tilltalande konstruktion.

Dessutom, alla produkter för behandlingsapplikationer i LINAK produktportfolio passar samman, vilket innebär att du kan kombinera ett system som är anpassat efter din specifika applikation - basic, medium eller advanced.

Om du vill veta mer om hur LINAK kan hjälpa till med din applikationsdesign och inkludera avancerade rörelser i behandlingsbritsar är du välkommen att kontakta LINAK.   

 

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.