Nyheter den 10 januari 2018

Visa din företagsdesign i ny Bed Control App

Gör Bed Control App till din egen app! Nu är det möjligt att anpassa Bed Control App så att den återspeglar din företagsdesign och underlättar varumärkesmedvetenheten med din logo, färger och länkar.

Tänk dig att varje gång dina kunder vill justera sin komfortsäng med Bed Control App ser de din logo, de ser dina företagsfärger och när de vill veta mer om appen eller produkten kommer de till en webbsida som du har valt. Detta är vad LINAK erbjuder dig. 

Genom att kundanpassa Bed Control App kan du nu öka varumärkesmedvetenheten hos dina kunder genom att helt enkelt anpassa den visuella identiteten av Bed Control App med din företagsdesign. Med andra ord, det blir kristallklart vem som har producerat sängen och vem som är ansvarig för den upplevda komforten. 

Bed Control App har samma huvudfunktioner som en Bluetooth handkontroll, men nu kan du också anpassa den efter ditt varumärke. Därför, finns det nu också möjligheter för kundanpassning som till exempel:

  • Lägg till din logo: Ändra logon i appens design.
  • Färger: Ändra bakgrundsfärgen. Text och grafik förblir vit.
  • Länkar: I About/Om finns det två sektioner: Produktinformation och Support. Här kan du välja exakt vad du vill länka till.
Visa din företagsdesign i ny Bed Control App
 

Användarvänlig design – nu anpassningsbar 
I år har vi uppdaterat Bed Control App gränssnittet till en mer användarvänlig design. Du kan läsa mer om detaljerna här. Detta är den design som du nu kan anpassa. 


Hur kommer jag igång? 
Det behövs bara några få enkla steg för att få ditt varumärke till dina kunder. Ring till LINAK och diskutera med dem om hur du vill att din app ska se ut.  
 

Vem äger den anpassade appen?
Du har fullständigt ägandeskap av appen. Detta betyder också att det blir du som laddar upp den på Apple App store eller Google Play Store.


Håll dig uppdaterad! 
Bed Control App utvecklas hela tiden så håll dig informerad eftersom det ständigt kommer nya uppdateringar. 
Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.