Kontakta oss här
Nyheter den 21 juni 2017

CO-Link™ ger full kontroll över avancerade sjukvårdsapplikationer

Ny LINAK systemlösning gör det möjligt för tillverkare av avancerade sjukvårdsapplikationer att leverera komplexa ställdonslösningar med upp till åtta kanaler som styrs med en enda handkontroll.

CO-Link™ ger full kontroll över avancerade sjukvårdsapplikationer

Efterfrågan på ännu mer avancerad, exakt och tillförlitlig justering av applikationer inom vården ökar över hela världen. I takt med att behandlingsteknikerna blir allt mer avancerade blir även kraven på applikationerna mer avancerade. Moderna behandlingsstolar och -bord måste ofta kunna vändas och justeras i flera riktningar. 

Flera tillval till nästan ingen extrakostnad
Med nya LINAK CO-Link™ utökas utbudet av alternativ för elektriska ställdonssystem. Därmed kan du nästan utan extra kostnader skapa ett åttakanalerssystem. Anslut till exempel två LINAK styrenheter CO61 med en kabel via en kopplingsbox. Installera en del av LINAK kundanpassade programvara så har du 2 x 200 W flerkanalers ställdonssystem som kan styras med en enda handenhet. Det är LINAK CO-Link™!

Enkel logistik för avancerade applikationer
Med produkter som du redan känner till eller har på lager kan du bygga ett system med upp till åtta kanaler. Du kan använda de LINAK-delar du redan har på lager och behöver förutom det bara en extra kabel och din specialanpassade programvara. Detta bidrar till att hålla kostnaderna nere och ge dig ökad flexibilitet för att anpassa produktionen efter förändrade marknadsbehov.

Om du vill veta mer om LINAK CO-Link™ är du välkommen att besöka systemwebbsidan eller kontakta oss.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta