HD80

Säkerhet i handen

 
 
Utvecklingen av LINAK handkontroller till sjukvården bygger på forskning och studier av användbarhet, allt för att säkerställa korrekt funktion, intuitiv användning och ergonomisk design. Allt detta bidrar till att höja säkerheten vid användning av handkontroller. 

PU-kabel

PU-kablar
Elastiska PU-kablar bibehåller formen bättre och är inte lika känsliga som vanliga PVC-kablar. Detta bidrar till att ge kabeln längre livslängd och förebygger skador på kablarna när applikationen rör sig. 

 
Låsningsfunktion
I enlighet med IEC 60601-2-52 måste styrfunktionerna kunna låsas. Med handkontroll eller attendant control kan man anpassa och låsa användningen av specifika funktioner eller rörelser. Denna säkerhetsfunktion bidrar till att förebygga farliga positioner på grund av felaktig användning av handkontrollen.

Översikt över säkerhetsfunktioner för handkontroller
Få en snabböversikt här över gällande standard- och säkerhetsfunktioner för handkontroller.

Säkerhetsfunktioner
 

Filer

Säkerhetsbroschyr

Olika applikationer kräver olika säkerhetsfunktioner. Oavsett vilken typ av sjukvårdsapplikation du konstruerar så erbjuder LINAK ett stort utbud av säkerhetsfunktioner, både som standard och tillval.

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.