Teknik & trend

Varför välja en justerbar säng?

Sex vanliga anledningar till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är.

Justerbara sängar passar alla
Oavsett vem du är, hur gammal eller ung du är, om du mår bra eller har ont i kroppen, är singel eller har familj – en justerbar säng (även kallat ställbar säng) skapar alltid extra komfort i din vardag. Vissa saker blir enklare och bekvämare, medan andra saker kan bidra med möjligheter som du aldrig har tänkt på.

Upplev den justerbara sängens förbättrade komfort när du vill ….

Varför välja en justerbar säng

Göra dina morgnar lite speciella
De bästa dagarna är de dagar då man kan sova lite extra länge. Med en justerbar säng kan du på ett par sekunder förvandla sängen till en mysig frukostplats.

Höj bara upp ryggdelen – du slipper ha en hög med kuddar bakom ryggen.

Varför välja en justerbar säng

Skapa lite bekvämlighet när du är gravid
Det kan verkligen ta på krafterna att vara gravid. Ibland känns det omöjligt att sova och det kan vara svårt att ta sig i och ur sängen.

Justera in ben- eller ryggdelen för att få den komfort du behöver – för att sova, vila en ömmande rygg eller trötta ben, samt för att komma i och ur sängen.

 
Varför välja en justerbar säng

En mysig stund med ditt barn
Oavsett om du tar hand om ett nyfött barn eller har lite härlig kvalitetstid, så är komfort en viktig del. Oavsett om det är dag eller natt måste du kunna hitta en ställning som ger dig nödvändig komfort, både för dig och för ditt barn – ibland under flera timmar åt gången. Höj bara upp ben- eller ryggdelen på din justerbara säng för att skapa bästa möjliga förutsättningar.

Varför välja en justerbar säng

Vila och återhämta dig efter träning
Det är ett välkänt faktum att det är viktigt att låta kroppen återhämta sig efter ett träningspass, faktiskt lika viktigt som själva träningen. Höj upp bendelen för att verkligen låta benen återhämta sig.

 
Varför välja en justerbar säng

Koppla av - eller arbeta
Du behöver kanske läsa lite e-post eller läsa på inför morgondagens möte. Du kanske vill läsa ett nytt kapitel i den bok du håller på med. Oavsett vilken anledning det är så får du en bekvämare position med ordentligt ryggstöd och fötterna upphöjda. Med en ställbar säng kan du göra det du vill med bara ett knapptryck.

Varför välja en justerbar säng

Sluta snarka
Du känner kanske igen situationen? Din partner snarkar och håller dig vaken hela natten. Ett av de enklaste sätten att minska snarkningar är att avlasta andningsvägarna genom att höja upp ryggsektionen – ofta räcker det med så lite som fyra centimeter. Med en tyst, justerbar säng kan du hjälpa både dig och din partner – utan att behöva väcka honom eller henne!

 

Välj en justerbar säng för att förbättra din livskvalitet.

Sex orsaker till att skaffa en justerbar säng play-icon

Varför välja en justerbar säng?

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Filer

Varför välja en justerbar säng?

Ta reda på de sex vanligaste orsakerna till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är. Den ökade bekvämligheten och flexibiliteten hos en elektriskt justerbar komfortsäng gör att många upplever en ökad komfort.

HOMELINE product overview

Utforska mångfalden med TWINDRIVE, systemen är tysta och har små inbyggnadsmått och används i sängar med resårmadrasser eller ribbotten.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.