Kontakta oss här
Teknik & trend

Varför välja en justerbar säng?

Sju vanliga anledningar till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är.

Justerbara sängar passar alla
Oavsett vem du är, hur gammal eller ung du är, om du mår bra eller har ont i kroppen, är singel eller har familj – en justerbar säng (även kallat ställbar säng) skapar alltid extra komfort i din vardag. Vissa saker blir enklare och bekvämare, medan andra saker kan bidra med möjligheter som du aldrig har tänkt på.

Upplev den justerbara sängens förbättrade komfort när du vill ….

Varför välja en justerbar säng

Koppla av eller arbeta
Du behöver kanske läsa lite e-post eller läsa på inför morgondagens möte. Du kanske vill läsa ett nytt kapitel i den bok du läser. Oavsett vilken anledning det är så får du en bekvämare position med ordentligt ryggstöd och fötterna upphöjda. Med en ställbar säng kan du göra det du vill med bara ett knapptryck.

Varför välja en justerbar säng

Gör dina morgnar speciella
De bästa dagarna är de dagar då man kan sova lite extra länge. Med en justerbar säng kan du på ett par sekunder förvandla sängen till en mysig frukostplats.

Höj bara upp ryggdelen – du slipper ha en hög med kuddar som stöd bakom ryggen.

 

LINAK säng

Förbättra rutiner
Ett smart hem är så mycket mer än att ”prata” med hemutrustningen via en röststyrningsenhet. Att ansluta din säng till det trådlösa nätverket innebär faktiskt att du ansluter sovrummet med resten av ditt smarta hem, för att på så sätt skapa mervärde och glädje och i slutänden göra dina dagliga rutiner betydligt enklare. Tänk dig när det är dags att lägga sig och systemet automatiskt släcker belysningen, låser ytterdörren och försiktigt sänker ner din säng till sovläge bara genom att du säger: ”Alexa, God natt!”. Helt utan att du lyfter ett finger. LINAK Voice Control lösning fungerar med Okej Google eller Amazon Alexa.

 
Varför välja en justerbar säng

Få bekvämlighet under graviditeten
Det kan verkligen ta på krafterna att vara gravid. Ibland känns det omöjligt att sova och det kan vara svårt att ta sig i och ur sängen.

Justera in ben- eller ryggdelen för att få den komfort du behöver – för att sova, vila en ömmande rygg eller trötta ben, samt för att komma i och ur sängen.

Varför välja en justerbar säng

Koppla av med ditt barn
Oavsett om du sköter om ditt nyfödda barn eller bara kopplar av så är bekvämlighet en viktig faktor. Oavsett om det är dag eller natt måste du kunna hitta en ställning som ger dig nödvändig komfort, både för dig och för ditt barn – ibland under flera timmar åt gången. Höj bara upp ben- eller ryggdelen på din justerbara säng för att skapa bästa möjliga förutsättningar.

 
Varför välja en justerbar säng

Sluta snarka
Du känner kanske igen situationen? Din partner snarkar och håller dig vaken hela natten. Ett av de enklaste sätten att minska snarkningar är att avlasta andningsvägarna genom att höja upp ryggsektionen – ofta räcker det med så lite som fyra centimeter. Med en tyst, justerbar säng kan du hjälpa både dig och din partner – utan att behöva väcka honom eller henne!

Varför välja en justerbar säng

Vila och återhämta dig efter träning
Det är ett välkänt faktum att det är viktigt att låta kroppen återhämta sig efter ett träningspass, faktiskt lika viktigt som själva träningen.

Höj upp bendelen så att benen verkligen kan återhämta sig.

 
 
Google, YouTube och Google Nest Mini är varumärken som tillhör Google LLC.
Google Assistant är inte tillgänglig i vissa länder och på vissa språk.
Amazon, Alexa och alla tillhörande logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess filialer.
 

Välj en justerbar säng för att förbättra din livskvalitet.

Sex orsaker till att skaffa en justerbar säng play-icon

Varför välja en justerbar säng?

LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Filer

Presentation av röststyrning till justerbara sängar

Smarta högtalare flyttar in överallt – även i sovrummet. Våra uppkopplingsprodukter kommer att framtidssäkra dina sängar, samt branda både ditt varumärke och hjälpa slutkunderna att ändra sina dagliga rutiner. Börja förbättringen med LINAK idag och bli dina kunders dröm.

Varför välja en justerbar säng?

Ta reda på de sex vanligaste orsakerna till att skaffa en justerbar komfortsäng, oavsett hur gammal du är. Den ökade bekvämligheten och flexibiliteten hos en elektriskt justerbar komfortsäng gör att många upplever en ökad komfort.

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta