Kontakta oss här
System

Standard ställdonssystem till komfortsängar

Standard ställdonssystem för komfortsängar används vanligtvis till sängsystem som kräver justering av ryggstöd och bendel, samt andra moderna funktioner som exempelvis belysning under sängen och simultandrift.

Standard ställdonssystem till komfortmöbler: Standard LINAK® TWINDRIVE™ dubbelmotor, en handkontroll och app.

Standardsystemet kan bestå av endera en standardversion av LINAK® TWINDRIVE® dubbelmotor eller LA18 IC singelställdon och passande handkontroll.

Standardversionen av LINAK® TWINDRIVE® har en dubbelmotor med låg ljudnivå och små inbyggnadsmått, vilket ger maximalt med fritt utrymme under sängen. Det är ett allt-i-ett-koncept – två ställdon i ett och en integrerad styrenhet.

Standardversionerna av LA18 IC (integrerad styrenhet) singelställdon är ett kompakt, tyst ställdonssystem som kan trycka upp till 6 000 N.

Dessa lösningar är konstruerade för enkel inbyggnad – ofta i komfortsängar – utan att påverka designen.

Systemvarianter för olika lösningar
Med standardversioner både av den innovativa LINAK TWINDRIVE® dubbelmotorn, samt det kompakta och kraftfulla LA18 IC Standard, kan du skapa många olika systemvarianter. Vilken som bäst passar din applikation beror på sängens design.

TD4 Standard dubbelmotor är perfekt för sängar med ribbotten och standard madrasstorlek, och vid behov av justerbar rygg- och bendel.

TD5 Standard dubbelmotor är perfekt för sängar med resårbotten och en lyftkapacitet på upp till 7 000 N och med behov av justerbar rygg-och bendel.

LA18 IC Standard singelställdonet passar till många olika sängar som är speciellt konstruerade för singelställdon, eftersom varje LA18 IC klarar att trycka upp till 6 000 N. IC-tekniken innebär att det bara behöver monteras ett fåtal kablar och delar, jämfört med andra singelställdonsystem. Stödjer justerbar rygg- och bendel, samt möjligheten att lägga till fler justeringsalternativ som t.ex. fot- eller nackjustering.

 
LINAK TWINDRIVE® TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem play-icon

LINAK TWINDRIVE TD4 – nästa generation av dubbelmotorsystem

Bakom kulisserna: LINAK produktion av dubbelmotorer i Slovakien play-icon

Bakom kulisserna: LINAK® produktion av dubbelmotorer i Slovakien

Filer

HOMELINE produktöversikt

Utforska vårt stora utbud av HOMELINE system och produkter för både justerbara sängar och fåtöljer.

Utöka din komfortzon

När det gäller komfortsängar är LINAK medvetna om behovet av säkra och tillförlitliga ställdonssystem som fungerar dag efter dag. TWINDRIVE system är det rätta valet för sängtillverkare.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta