Kontakta oss här
Nyheter den 23 september 2022

Nya LINAK Product Selector: Din genväg till rätt ställdon

Med lanseringen av LINAK® Product Selector har vi gjort det enklare för dig att hitta rätt ställdon till ditt projekt. Nu är det möjligt att utforska de mest relevanta alternativen för alla industriella applikationer med bara några få klick.

LINAK® Product Selector. Ritning med bilder på elektriska ställdon.

I utvecklingsfasen av ett projekt kan det vara tidskrävande att hitta rätt komponenter. Detta nya digitala verktyg gör det enkelt att hitta och utforska dina alternativ online- och hjälper dig i produktvalsprocess så att du kan fatta välgrundade beslut.

Relevanta sökfunktioner med omedelbara dynamiska resultat

Det är normalt att ägna värdefull tid online för att utvärdera för- och nackdelar med olika lösningar, samt att kontrollera tekniska specifikationer för att hitta den optimala ställdoneslösningen för ett specifikt projekt. För att förenkla denna process har vi utvecklat som påskyndar din urvalsprocess. Förutom att basera sökningen på dina krav på last, hastighet och slaglängd kan du även ange önskemål om IP-klass, spänning och gränssnitt. Produktväljaren är dynamisk, vilket innebär att när du ändrar parametrarna uppdateras resultaten omedelbart. Därifrån kan man fördjupa sig ytterligare i resultaten, läsa datablad och manualer och till och med skapa 3D-bilder av ditt anpassade ställdon. Inledningsvis innehåller produktväljaren en serie industriella ställdon och vertyget kommer senare att utökas till att omfatta fler produkter från andra LINAK segment.

Testa Product Selector eller kontakta ditt lokala LINAK kontor om du behöver mer information.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta