Kontakta oss här
Nyheter den 24 mars 2021

LINAK öppnar ny fabrik i Thailand

För att möta en växande efterfrågan på högkvalitativa ställdonslösningar och för att öka vår globala närvaro har vi öppnat en ny 12 000 kvadratmeter stor anläggning med fabrik och distributionscenter i Thailand.

LINAK APAC. Byggnaden på 12 000 kvadratmeter innehåller tillverkning, logistik och administration.

Inledningsvis kommer fokus att ligga på support för DESKLINE i APAC och USA. I takt med en ökad efterfrågan och genom utökningen med nya produkter planerar LINAK att gradvis utöka tillgång av lokalt producerade produkter i Asien. De första ställdonen till våra kunder kommer att lämna anläggningen under första kvartalet 2021.

Anläggningen ligger optimalt i provinsen Chonburi, 100 kilometer sydöst om Bangkok, dels är det nära till den viktiga hamnen och till den internationella flygplatsen i Bangkok. I regionen finns  många fordonsleverantörer och andra högteknologiska industrier, dessutom har arbetskraften i området hög teknisk kompetens.

Kurt Lorenzen, Managing Director LINAK APAC

”LINAK APAC fabriken är en betydande investering i den Asiatiska marknaden.  Jag tror starkt på filosofin att man ska finnas nära kunderna och kunna leverera konkurrenskraftiga produkter med korta ledtider.”

– Kurt Lorenzen, Managing Director LINAK APAC

 

Anläggningen i Thailand bygger på samma principer som övriga LINAK fabriker i Danmark, USA, Slovakien och Kina. Vi använder oss av den senaste tekniken, Lean Manufacturing och kontinuerlig förbättring av våra processer för att kunna erbjuda högkvalitativa ställdonssystem och tillförlitliga tjänster, så nära våra kunder som möjligt.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta