Nyheter den 7 november 2019

HC40 Standard: When less is more

Missa inte en vackert designad handkontroll för sängar med standardfunktioner! Standard versionerna av HC40 är stilrena handkontroller som är speciellt utvecklade för standard sängsystem, med inställning av ryggstöd och benstöd, samt med simultandrift.

I en omfattande användarundersökning uttrycktes tydliga önskemål om väldesignade handkontroller som passar in i sovrummets inredning. Därför har vi verkligen ansträngt oss för att utveckla en ”serie” handkontroller som är stilrena och har bra ergonomisk balans så att de ligger tryggt och säkert i handen.

Vi anser inte att det finns någon anledning att hoppa över vacker design när man väljer handkontroller för sängar med standardfunktioner.

Läs hela historien bakom och få mer information om knappsatsen och funktionerna i Standard-versionerna.

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.