Kontakta oss här
Lokalt och globalt

Lokalt och globalt


Värdeikon för Lokalt och globalt

Från global närvaro till lokal förståelse. Vi tror på support över hela världen och att vara nära våra kunder. ”We improve your life” genom att vara nära dig och förstå din marknad, din kultur och ditt språk.

 

 

Vi ger dig lokal support – i varje steg på vägen
Vi strävar efter att finnas nära våra kunder. Vår organisation erbjuder support via mer än 30 försäljningskontor över hela världen. Men ”nära” betyder så mycket mer för oss än bara fysisk närvaro eller en adress i ditt land.

Vi tror på starka kundrelationer, med ett personligt och professionellt agerande. För att vara verkligt globala måste vi kunna förstå din kultur och kunna prata ditt språk. Genom lokal kunskap och marknadsinsikt får vi en grundlig förståelse för de olika marknaderna, där vi erbjuder våra tjänster.

För att göra detta krävs fantastiska medarbetare. Bra människor! Key Account Managers, teknisk support och hängivna medarbetare över hela världen står alltid redo att hjälpa och vägleda dig för att hitta bästa möjliga lösning för just din applikation. När din produkt ska lanseras fortsätter vårt team att ge dig och dina kunder support för att säkerställa att du alltid har de bästa redskapen för att nå framgång.

Du tycker kanske redan att våra produkter är fantastiska; men vi vågar faktiskt påstå att ”vår personal är ännu bättre”.

 
 
 
The Danish Collection

Format av starka värderingar
LINAK bygger på starka värderingar, där tillit och ärlighet går hand i hand med respekt för det individuella, för de kulturer vi möter och för människorna som vi gör affärer med.
Läs mer...

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta