Kontakta oss här
Om LINAK innovation

Innovation


Ikon för värderingen innovation

Innovation är vår kärnverksamhet. Vi är fulla av idéer och har modet att göra dem verkliga. ”We improve your life” genom att omvandla idéer till värdefulla lösningar imorgon.

 

 

Innovation innebär bra idéer som förverkligas
LINAK uppkom ur en innovativ idé – det elektriska ställdonet – och under de senaste årtiondena har oräkneliga nya innovativa produkter och kompletta system sett dagens ljus.

Hela vår organisation bygger på en strävan att omvandla nya idéer till innovativa produkter. Kulturen inom LINAK låter alla presentera nya idéer, följa trender och upptäcka marknadsbehov. 

Med erfarna och kunniga tekniker över hela världen kan vi bibehålla bästa tänkbara grund för att skapa meningsfulla lösningar och mervärdeskapande produkter till våra kunder.  

Det är vad som krävs för att verkligen kunna förbättra livet för våra kunder och slutanvändare över hela världen.

Varje medarbetare på LINAK vet detta och alla delar vi på ansvaret. 

 
 
'Jag är övertygad om att v i snart kan fira 25 år tillsammans med LINAK. Detta är ett faktum, eftersom man levererar högkvalitativa produkter, tänker i nya banor och följer marknadens trender.'
Lars Philip Knudsen, CEO, Able Nordic A/S
 
John H. Frost, EVP, LINAK A/S

'Stora idéer för framgångsrika produkter kommer sällan från bara en person eller en avdelning. Oftast kommer riktigt stora framgångar från ny stabil teknik som används för att utveckla mervärdeskapande lösningar för våra kunder eller upptäckten av förbisedda marknadsbehov kombinerat med tekniska innovationer. Äkta innovation är ett lagarbete – där alla bidrar.'

John H. Frost, EVP, LINAK A/S
 
Peter Gravesen, Senior PM, FoU, LINAK A/S

'När man arbetar med implementering av ny teknik så föredrar vi att ha en så öppen process som möjligt. Vi bjuder ofta in människor från hela organisationen – människor som har specialkompetens, som har originella idéer och ibland även externa experter. Detta gör vi för att säkerställa att vi bygger baserat på befintlig erfarenhet och att vi inte ska missa viktiga detaljer. På så sätt lär vi oss alla något nytt och att våra kunder kan känna sig trygga med att ligga i framkant när man samarbetar med LINAK.'

Peter Gravesen, Senior PM, FoU, LINAK A/S
 
 
Om LINAK – Vi har innovation i vårt DNA

Vi har innovation i vårt DNA
Hela LINAK organisationen bygger på innovation. Från produktutveckling till en enastående leveranskedja och logistik, vi granskar och förbättrar hela tiden vår verksamhet – ofta tillsammans med våra kunder. Vi uppmuntrar varje enskild medarbetare att vara innovativ.
Läs mer...

 

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta