Kontakta oss här
Om Linak ansvar

Ansvar


Vi tar ansvar för det vi gör – gentemot kunder, anställda och miljön. Att skapa förtroende är en naturlig del av vilka vi är. ”We improve your life” genom att göra det vi säger.

Ikon för värderingen ansvar
 

 

Ansvarsfullt agerande skapar förtroende
En av våra hörnstenar är ansvarsfullt agerande i hur vi gör affärer. Våra kunders förtroende är av stor vikt för oss och vi är stolta över att vara kända som en betrodd samarbetspartner över hela världen. Det vi gör står vi för!

Det är viktigt för oss hur vi gör innovationer, tillverkar, säljer och distribuerar våra produkter. Samma sak gäller för tjänsterna, kunskapen och kundservicen som vi ger våra kunder.

Vartannat år frågar vi alla våra medarbetare hur de skulle betygsätta hur vi sköter våra affärer. Alla svar lämnas in anonymt. Informationen från våra medarbetare använder vi för att kontinuerligt förbättra vår verksamhet och för att upprätthålla bra relationer med både våra kunder och med våra medarbetare.

Att agera på rätt sätt omfattar att värna om miljön, naturen, samt där människor bor och arbetar. Besök vår CSR-sida för mer information.

 
LINAK A/S

Resan mot en hållbar framtid
Att bli ett hållbart företag innebär att kritiskt granska allt hur vi gör saker och ting. Att hitta sätt för att minimera vår inverkan på naturen runt om oss och det globala klimatet, minska våra CO2-utsläpp och vårt avfall, samt att öka återanvändbarheten – allt detta är viktiga områden för oss.
Läs mer...

 
Om LINAK – ”The extra mile”

Anstränga sig lite extra för att hjälpa andra
Alla anställda inom LINAK världen över erkänner och bekräftar det faktum att våra framgångar beror helt och hållet på våra kunders framgångar. Detta kommer du att märka oavsett hur du kommer i kontakt med oss.
Läs mer...

 
Om LINAK, det familjeägda företaget

LINAK, familjeägt sedan 1907
Baserat på en verkstad som etablerades för mer än 100 år sedan av Christian Jensen och än idag är LINAK ett familjeägt företag. Omvandlingen från en liten, lokal verkstad till ett internationellt företag har inte påverkat företagets grunder, som bygger på våra värderingar.
Läs mer...

 

We improve your life

Våra lösningar påverkar människor – deras arbete och deras liv. Upptäck innebörden av ”We improve your life”.

Läs mer
Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta