LINAK IC-teknik: Linjära ställdon med integrerad styrning
Teknik & trend

Möt framtiden med rörelser och öka din konkurrenskraft

I en snabbt föränderlig värld är det viktigt att följa med i trender och förändringar. Företagen måste vara konkurrenskraftiga för att kunna överleva, både idag och i framtiden. Att vara konkurrenskraftig innebär att vara kostnadseffektiv och redo för framtiden.

Kostnadseffektiv prestanda
Färre driftstopp, mindre underhåll, snabbare installation, intelligent styrning och bättre utnyttjande av din applikation.

Redo för framtiden
Att vara redo för framtiden innebär att ha de mest enkla, moderna och smarta programmerbara funktionerna för bäst utförande med hänsyn till styrning, precision och hastighet.

Konkurrensfördel
Kostnadseffektiv prestanda och innovativ teknik bidrar till att ge er konkurrensfördelar och Move for the Future.

En del av lösningen – ställdon med inbyggd styrning
Ställdonslösningar med inbyggd styrenhet (IC) bidrar till konkurrensfördelar för din applikation. Installation och styrning har aldrig varit enklare och det finns många möjligheter för kundanpassning.

IC är en serie ställdon med inbyggd styrning i ställdonsserien TECHLINE®. Dessa alternativ erbjuder allt från enkelt underhåll, styrning och installation, till ett brett utbud av anpassningsbara inställningar och återkoppling, det vill säga skräddarsydda rörelser enligt dina specifika behov. 

Vårt sortiment av ställdon med IC
Det finns redan ett brett urval av ställdon med IC - och fler versioner är på väg. De versioner som redan finns tillgängliga kan delas in i följande: 

IC Basic – version som är Plug & Play™
Denna enkla ställdonslösning levereras förkonfigurerad för att exakt uppfylla era behov. Vi kan kundanpassa ställdonets slaglängd, hastighet, strömgräns och feedback, samt flera andra detaljer.

IC Basic

IC Advanced – det kundanpassade alternativet
Genom att välja ställdon i versionen IC Advanced får man flera enkelt inställbara alternativ när det gäller anpassning av hastighet, slaglängd och strömgräns via ett användarvänligt komfigurationsverktyg.

IC Advanced

IC Parallell
Detta självkonfigurerande alternativ möjliggör parallellkörning av upp till åtta ställdon. Ett masterställdon med integrerad H-bridge styrenhet som styr upp till 7 slavenheter. Kräver inte styrenheter eller komplicerad kabeldragning.

Parallell

IC BUS – Alternativ med BUS-kommunikation
Denna version ger dig obegränsad anpassning och förbättrad övervakning – allt kombinerat med fördelarna hos BUS-kommunikation. Vi kan leverera IC-ställdon med endera CAN-bus SAE J1939, LIN-bus eller Modbus RTU RS485 – helt beroende på just era behov.

BUS-kommunikation

Videos

Move for the Future – Ställdon med inbyggd styrning play-icon

Move for the Future – Ställdon med inbyggd styrning

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play play-icon

Med IC och BUS-kommunikation kan man enkelt montera ställdonen med plug & play

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer play-icon

Så här får man Plug & Play™ rörelse till industriella applikationer

Filer

Move for the future

Läs mer om framtidens rörelser med IC-ställdon.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.

Prenumerera på nyheter från LINAK

Få information om hur ställdonstekniken följer de stora trenderna och uppfyller de utmaningar som världen står inför.