System

Plug & play ställdonslösningar

Segmentet LINAK TECHLINE erbjuder mer än kompletta elektriska ställdonslösningar som ger er möjlighet att implementera alla element av intelligenta rörelser i en applikation. Dessutom är produkterna tillverkade efter konceptet ”plug and play”.

Kraftfulla ställdonssystem som är enkla att bygga in

Utvecklingen i världen går mot en allt högre grad av automatisering. Detta gäller främst för platser som är svåråtkomliga eller i funktioner där man prioriterar säkerheten. LINAK systemen i segmentet TECHLINE® är kompletta ”plug and play” lösningar för automatiserade eller fjärrstyrda rörelser inom konstruktion, lantbruk, industrimaskiner, jordbruksfordon och många andra användningsområden. 
Oavsett om ni behöver en lösning som är nätdriven eller fristående kan man alltid välja till RF-mottagare och fjärrkontroll, en vanlig handkontroll eller en lösning som använder Bluetooth® teknik för styrning via app i en smartphone, som visas i filmen här nedan.

Vanligtvis används fristående lösningar t.ex. i fordon, traktorer eller skördetröskor. Nätanslutna system används vanligtvis inom industriautomation eller i lösningar inom lantbruket, ventilation, avloppsvatten med mera.

Videos

play-icon

Snabb montering av LINAK® TECHLINE® systemlösning med Bluetooth

play-icon

Okrossbar

play-icon

Move for the Future – Ställdon med inbyggd styrning

Filer

TECHLINE system solutions

I den här broschyren kan du läsa mer om systemlösningen Plug & Play från TECHLINE.

TECHLINE product overview

Utforska det stora och kraftfulla utbudet av TECHLINE produkter. Utvecklade för hållbarhet, hårt arbete och krävande miljöer.

Move for the future

Läs mer om framtidens rörelser med IC-ställdon.

Move on - go electric!

Läs mer om fördelarna med ställdonslösningar jämfört med hydraulsystem.

Focus on pergolas

Pergola ger skugga när solen står högt. Läs mer om hur systemlösningar från LINAK ger snabb och enkel styrning av pergola solskyddssystem.

Focus on building louvres

Genom att integrera jalusier i en byggnad kan man enkelt reglera ljus- och värmeinsläppet för att skapa bättre inomhusklimat och få bättre energiklass.

Är det något du undrar över som gäller elektrisk ställdonsteknik?

– Vi är inte några orakel. Vi är däremot experter inom ställdonsteknik. Du är alltid välkommen att fråga oss vad du vill inom det området.