Kontakta oss här
Teknik & trend

Strävan efter perfektion av rörelsen

LINAK R&D accepterar bara perfekt driftsfunktion - och det bör du också göra. Våra stränga tester säkerställer att alla ställdonssystem till sjukvården är driftsäkra och godkända i enlighet med alla aktuella normer och sjukvårdsstandarder.

Tester – Teknik & trender MEDLINE & CARELINE
När du gör affärer med ett ledande varumärke kan du förvänta dig kvalitet i minsta detalj. Du kommer att uppleva att produkterna som ingår i MEDLINE® & CARELINE® kan förbättra din applikation. Du kommer att uppskatta att vårt breda utbud av ställdon, pelare, styrenheter, kontroller och tillbehör ger både hög flexibilitet och erbjuder kompletta ställdonslösningar.

MEDLINE & CARELINE ställdon och komponenter är designade och godkända för att användas i applikationer till sjukhus- och sjukvårdsutrustning. Vi kan också tillhandahålla fullt godkända och kompletta system som klarar de förhållanden och temperaturer som förekommer i tvättunnlar.

Ställdonen genomgår omfattande tester

Ställdonslösningar för sjukhus- och sjukvårdsutrustning måste klara extrem användning och slitage. Komponenterna används näst intill konstant och rengöringen, speciellt på sjukhus, involverar mycket höga temperaturer, starka rengöringsmedel och högtrycksrengöring.

Produkterna i serien MEDLINE & CARELINE genomgår komplett funktionstest innan de lämnar fabriken. Dessutom har LINAK utvecklat ett omfattande program för repetitiva tester. Nya produkter och stickprov ur det befintliga sortimentet genomgår konstant en rad grundliga tester som omfattar alla typer av extrema förhållanden. 

Vi nöjer oss inte med mindre än perfektion i rörelser -och det bör inte du heller göra. Kontakta LINAK MEDLINE & CARELINE när du behöver driftsäkra och medicinskt godkända ställdonslösningar.

Om du vill veta mer om våra tester kan du besöka LINAK R&D testcenter eller titta på filmen om LINAK testförfarande.

 
LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Filer

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta