Kontakta oss här
Teknik & trend

LINAK styrenhetsserie – Allt i en box

LINAK styrenheter i CO-serien är mycket omfattande. Vi har förbättrat hygienfaktorerna, skapat enkel kabelhantering och intuitiva beslagslösningar som innebär att styrenheterna kan monteras i olika riktningar. Viktigast av allt, denna funktionskombination är standard hos LINAK.

LINAK styrenhetsserie – Allt i en box

Därför kallar vi det för ”One World – One Box”
Med mer än 30 års erfarenhet, omfattande kunskap och know-how sätter LINAK ny standard när det gäller att kombinera flera nya funktioner i styrenhetsserien. Med globala godkännanden och lokalt lager och service finns det alltid en representant för LINAK i närheten. SMPS är standard i alla styrenheter och innebär att de kan användas i många olika applikationer på sjukhus och inom vården. Genom att ansluta ytterligare en styrenhet ger tillvalet CO-Link™ dubbelt så många kanaler och ytterligare kraft, allt kontrollerat med en enda handkontroll.


Styrenheter som klarar maskintvätt 
Inom sjukvårdssektorn har man alltid fokus på hygien. Därför uppfyller alla våra styrenheter LINAK standarden IPX6 Washable DURA™, vilket innebär att produkterna är vattensäkra och kan rengöras i maskin betydligt fler gånger än vad normen föreskriver.  Detta innebär att LINAK kvalitet är liktydigt med hög prestanda och vi lämnar 5 års garanti på våra styrenheter.

Kan integreras överallt
Med kompakt design och låg vikt ges flexibla monteringsalternativ, och en innovativ kabelhantering utökar monteringsmöjligheterna. Med styrenheternas smarta fästanordning kan enheten enkelt monteras i olika riktningar och alla styrenheter kan utrustas med batteribackup om så skulle behövas.

LINAK styrenhetsserie – Allt i en box
Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

LINAK test brochure

Varje enskild komponent i ett ställdon genomgår omfattande tester på LINAK testcenter. Läs mer i broschyren.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.