Kontakta oss här
Teknik & trend

Vi har kunskapen att hjälpa er med olika applikationer

LINAK har mer än 30 års erfarenhet av att utveckla driftsäkra och innovativa elektriska ställdonssystem för olika applikationer inom sjukvården. Låt oss tillsammans ”Care for Tomorrow Today™”.

Är du redo? Teknik & trender

När du väljer LINAK som samarbetspartner bygger du in mer än 30 års erfarenhet och kunskap i applikationen.

Hitta ditt användningsområde här och se hur vi kan hjälpa dig med ”Care for Tomorrow Today”. 

Ställdonssystem till sjukhussängar
På ett sjukhus finns det fler sängar än det finns läkare och sjuksköterskor, så genom att skapa en säng som reducerar antalet tidsödande uppgifter för personalen så ger det direkta fördelar. LINAK Intelligent Care Solutions™ erbjuder många möjligheter till innovativa idéer.

Ställdon till vårdsängar
Genom att använda teknik från LINAK kan vårdsängar utrustas med intelligenta säkerhetsfunktioner, som t.ex. påkalla sjuksköterska och belysning under sängen eller ge signal om patienten lämnar eller väter ner sängen.

Ställdonssystem till patientlyftar
Säkerhet och tillförlitlighet är viktiga faktorer när det gäller patientlyftar. För att upprätthålla ett gott rykte bland både vårdpersonal och patienter, kan det vara bra att sätta standarden något högre - och det är exakt vad LINAK kan hjälpa till med.

Elektriska ställdon till tandläkarstolar
Elektriska ställdon från LINAK ger mycket mångsidig anpassning av tandläkarstolar, bland annat möjligheten att kombinera flera rörelser till endast en mjuk och jämn rörelse.

Ställdonssystem till hemvårdssängar
Hemvårdsutrustning som gör äldre och rörelsebegränsade personer mindre beroende av extern hjälp är ett ständigt växande område. Våra intelligenta ställdon skapar en oändlig potential för innovativa idéer när det gäller design av hemvårdssängar.

Elektriska ställdon till britsar/bord
Belastningsskador och ryggsmärtor blir ett allt vanligare problem för personalen inom sjukvården. Därför är det självklara fokusområdet – och specialområdet för LINAK – att förbättra ergonomin och flexibiliteten med hjälp av eldrivna britsar/bord för undersökning och behandling.

Linjära ställdonssystem för behandlingsstolar
Patienterna spenderar ofta ganska lång tid i en behandlingsstol, så varför inte bygga in mer funktionalitet i stolarna, inte bara de uppenbara positionsfunktionerna? Läslampa eller uttag för att ladda mobiltelefonen är bara några få exempel som LINAK erbjuder.

Linjära ställdon till rullstolar
Driftsäkerhet och komfort är viktiga faktorer när man konstruerar en rullstol. För att skapa en rullstol som är både driftsäker och bekväm krävs robusta, små och tysta elektriska ställdon som har låg energiförbrukning och som ger användaren jämn och exakt justeringsmöjlighet.

Filer

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta