Kontakta oss här
System

System för britsar och bord

Ställdonssystemen från LINAK ger mjuka lyft och rörelser i britsar och bord för behandling och undersökning och bidrar till att förbättra ergonomin för vårdgivaren. Specifikationerna beror på de individuella behoven och kraven. Oavsett om du har behov av ett standardsystem för britsar/bord för behandling och undersökning, eller en avancerad lösning, så har LINAK produkter så att du kan designa helt rätt system med hjälp av tre olika lösningar. Nedan följer tre exempel på basic, medium och advanced system.

MEDLINE & CARELINE system för britsar och bord
Ställdonssystem för britsar och bord

Ta en styrenhet från LINAK, anslut den till en eller flera testade och godkända ställdon eller pelare, och välj en intuitivt designad kontroll. På så sätt har du ett integrerat system.

Under tre decennier har LINAK varit den innovativa marknadsledaren inom behandlingssektorn och levererat systemlösningar som uppfyller kundernas behov - och lite till.

Ett gemensamt system till britsar/bord för behandling och undersökning

Specifikationerna beror på de individuella behoven och kraven. Oavsett om du vill ha ett standardsystem för britsar/bord för behandling och undersökning eller en avancerad lösning, så har LINAK produkter så att du kan designa ett system som passar dina behov..

Fokus kan ligga på kraft, hastighet, buller, antal kanaler (ställdon) eller antal tillbehör med kundanpassad software för optimal funktion. Som standard arbetar LINAK med två olika versioner för britsar som du kan använda för att skapa flera olika lösningar. De två är: Basic och Medium.

Som inspiration har vi samlat några exempel på vanliga system setups:

Basic:
Lyftställdon: LA40
Kontroll: HB30/FS3
Styrenhet: CA30

Medium:
Lyftställdon: LA40HP
Ryggdel: LA40
Kontroll: HB30/FS3
Styrenhet: CO61

Advanced:
Lyftställdon/pelare: LA40HP/LA44
Ryggdel: LA40
Kontroll: HB30/FS3
Styrenhet: CO71

Mycket mer än rörelse

Under flera år har säkerhet och ergonomi varit det viktigaste inom den här sektorn. Det är de fortfarande! Genom att optimera arbetsflöden, spara tid för terapeuter/vårdpersonal och fokusera på patienterna, kan man förbättra välfärden. System från LINAK är baserade på dessa behov. 

Alla system från LINAK har designats för att uppfylla alla standarder, och har testats och certifierats i enlighet med aktuella internationella medicinska standarder. LINAK erbjuden dessutom lösningar som är IPX4-godkända.

Vi arbetar alltid utifrån höga kvalitetsstandarder i framställningen av våra kärnprodukter - ställdons- och lyftpelarsystem och lösningar - vilket förbättrar användarnas livskvalitet genom bättre ergonomi och jämn och driftsäker justering. Så vill vi att det ska fortsätta att vara.

Därför erbjuder vi även flera olika värdeskapande extrafunktioner som du kan bygga in i systemet. En av dessa är Service Data Tool (SDT). Detta är ett verktyg som gör att du kan inhämta olika data från systemet, däribland batteristatus eller information om aktuell ställdonsprestanda. 

Flexibilitet och snygg design i justerbara behandlingsbritsar play-icon

Flexibilitet och snygg design

LA40 video play-icon

LA40

CO-Link play-icon

LINAK CO-Link™ – avancerad rörelse med dubbel kraft

Thinking within the box play-icon

Thinking within the box

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar play-icon

LINAK – noggranna tester av linjära ställdonssystem på våra toppmoderna testanläggningar

Linjärt ställdon LA23 från LINAK play-icon

Linjärt ställdon LA23 från LINAK

Filer

Focus on couches and tables

Flexibel funktionalitet och bättre ergonomi är några av de krav som finns när det gäller behandlings- och undersökningsbritsar.

MEDLINE och CARELINE product overview

Titta närmare på alla innovativa MEDLINE & CARELINE produkter som hjälper till att förbättra sjukhus- och sjukvårdsutrustning.

Har du några frågor?

– Vårt team står redo att hjälpa dig med teknisk information när du exempelvis ska starta ett nytt projekt.

Kontakta